Kan det verkligen vara så att tankar är skapande?

Kan det verkligen vara så att tankar är skapande?

mars 14, 2019 Självledarskap 0

Ju mer jag går in i ämnet ju mer sant blir det.
Häng med här.

Jag har satsat mycket tid på att lära mig hypnos och den kunskapen öppnar upp för lite nya sätt att se på livet. Om du har varit med på en hypnosshow eller sett en på Youtube så inleds den ofta med en visualiseringstest med hela publiken för att snabbt och enkelt hitta personer som är bra på att visualisera. Sen bjuder man upp ett antal av dessa personer till scenen.

Många tycker hypnos är något konstigt men det är ett mycket vanligt tillstånd som vi många gånger dagligen hamnar i. När du fastnar i tankar om framtiden eller dåtiden är du i hypnos. När du kör bil hamnar du lätt i hypnos för du tänker inte på hur du kör utan körandet går helt automatiskt. Ser du en polisbil där framme vaknar du ur hypnosen och direkt kollar på hastighetsmätare, bältet m.m.

Vi går i och ur hypnos hela dagarna. När vi är i det hypnotiska tillstånden är det våra program i det undermedvetna som styr oss. När vi är här och nu då är vi medveten om vad som händer och man kan säga att vi upplever livet på riktigt.

För att komma tillbaka till hypnosshowen. Några vanliga hypnosexempel är att man får en person att vara helt säker på att dom heter något annat än sitt riktiga namn. Man tar av skon på en person och sätter den i handen och får personen att inte se skon. Hypnotisören ger instruktioner till det undermedvetna som direkt blir nya sanningar. De sanningar vi har i det undermedvetna är det som styr oss och inte det vi logiskt tror är sant. Nu förflyttar vi hypnosshowen till vår egen vardag.

Om du vill, tjäna mer pengar, få en bättre relation, en bättre hälsa, ett roligare jobb eller vad som helst så handlar det om att ändra i det undermedvetna. Att ditt liv är som det är beror på de program du håller i ditt undermedvetna. Alla kan göra det hypnositören gör, vi kan alla programmera om vårt eget undermedvetna med nya sanningar och vi behöver inte gå till en hypnositör. Du kan göra det helt själv. Om du har ett program där du inte ser skon fast du håller i den så kan du själv programmera om dig genom mentala övningar så att du ser den. Om du har ett program som innebär brist på pengar så kan du programmera om dig själv så att du på insidan känner att du har pengar och då börjar du automatiskt agera på ett nytt sätt och verkligheten följer efter.

Vi på tankecoaching utbildar ledare, medarbetare och privatpersoner i såna här tekniker men vi kommer inom kort erbjuda helt unika programmerings-filer i mp3 format för att hjälpa just dig med din omprogrammering. Det blir ljudfiler som kommer prata direkt till dig med ditt namn och med dina valda instruktioner så du lätt ska kunna programmera in din önskade framtid till ditt undermedvetna.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, gilla tankecoaching Facebook, följ oss på Instagram eller håll koll på hemsidan så kommer du ha koll när dom är klara för beställning.

Mer programmeringstips kommer här i bloggen.

Over and out ///
Håkan,
mental tränare, utbildare och tankecoach