Föreläsningar

Föreläsning eller workshop ”Mental träning för arbetslivet”

Hur skulle det vara om ingen på jobbet längre behövde känna stress eller sakna motivation? Vad skulle bli annorlunda om alla automatiskt hade fullt fokus på det positiva i sig själva och i andra? Och vilka effekter skulle visa sig när ni knäckt koden till att snabbt och lätt uppnå höga mål? I den här föreläsningen flyttar vi på de osynliga spärrarna och öppnar för att ni omedelbart ska kunna skapa den bästa av världar just på er arbetsplats.

Under den här föreläsningen eller workshopen på temat mental träning för arbetslivet bjuder vi på inspiration, tips och många tänkvärdheter som gör att du mår ännu bättre och känner ännu mer glädje! Alla tusentals människor vi träffat vid föreläsningar och kurser genom åren vill må bra. Och vi tillbringar vanligtvis många timmar på jobbet. Hur kan vi göra för att skapa en tillvaro på arbetsplatsen där vi känner allt mer omtanke, energi, glädje och gemenskap? Även om det redan nu är bra så kan det alltid bli bättre, eller hur?

Vi ger dig ovärderliga nycklar och konkreta verktyg till att direkt skapa en allt mer härlig tillvaro och en önskad framtid. De tips och tekniker du får med dig passar givetvis lika bra att använda både på jobbet och i livet i stort!

Du har kraften att skapa det du vill. Under den här energihöjande och utvecklande stunden öppnar vi upp för helt nya möjligheter. Idag, imorgon och i framtiden!

Kontakta oss så formar vi föreläsningen utifrån just era önskemål och behov. Ni väljer om ni vill komma till oss i våra lokaler, om vi ska komma till er eller om vi ska ses via nätet. Ni väljer om vi ska ses i 90 minuter, en halvdag eller en hel dag.

Här kan du ladda ner informationsblad som beskriver mer om föreläsningen och vad du får när du bokar: TankeCoaching föreläsning Mental träning för arbetslivet

Så här har andra tyckt:

Inspirerande föreläsning som jag verkligen rekommenderar. Fick idéer och verktyg som jag kommer använda.
Tydligt och klart framfört. Intressant och mycket tankeväckande… TACK!
Otroligt bra – Helt rätt nivå, bra balans, proffsigt, ”lättsamt”/konkret.
Jordnära, genuina och kunniga föreläsare, inga ”kostymnissar”.
Suveränt! Tänker börja praktisera ”framtidstänket” NU!
Avslappningen var fantastisk.