Föreläsningar

Föreläsningar & workshops

Föreläsning Mental träning för arbetslivet

Många känner till att tankens kraft är enormt kraftfull men man tar inte reda på hur man medvetet kan använda den. Gör som många andra och boka den uppskattade föreläsningen ”Mental träning för arbetslivet”. Den passar utmärkt som stärkande inspirations-kick och tankeväckare – både till den mindre arbetsplatsträffen och till den större konferensen. Föreläsningen är också perfekt för arbetsplatser i förändring.

Många blir allt mer medvetna om tankens kraft och att mental träning i olika former är minst lika viktigt som fysisk träning om man vill må på topp och prestera på topp. Under den här föreläsningen får du kunskap i tankens kraft och den ger dig inspiration att börja skapa positiv förändring redan nu. Vi ger dig ovärderliga nycklar till att må ännu bättre och medvetet skapa önskade resultat.
Länk direkt till youtube här.

Nu i dessa tider… speciallösning för er som fortfarande vill erbjuda inspirationsföreläsning till personalen!

Istället för att avvakta att boka nu i “Corona-tider” så erbjuder vi er nu att köpa en unik inspelad föreläsning med oss. En stor fördel är att ni sedan kommer få behålla föreläsningen och därigenom kunna gå in och titta på den hur många gånger ni vill. Kontakta oss så tittar vi på en speciallösning till er också: Kontakt.

Under föreläsningen öppnar vi också den på värdefulla verktygslådan med effektiva mentala tekniker. De bidrar bland annat till att:

  • minska och hantera stress
  • bygga upp nya positiva tankemönster och
  • känna mer glädje och välmående i arbetslivet – och livet i stort!

Teknikerna är enkla, vilket gör att alla direkt kan börja använda dem. Dessutom kan du lätt väva in de flesta av dem i din vardag. Det gör att alla kan träna mentalt utan att det kostar tid.

Så här har andra tyckt:

Inspirerande föreläsning som jag verkligen rekommenderar. Fick idéer och verktyg som jag kommer använda.
Tydligt och klart framfört. Intressant och mycket tankeväckande… TACK!
Otroligt bra – Helt rätt nivå, bra balans, proffsigt, ”lättsamt”/konkret.
Jordnära, genuina och kunniga föreläsare, inga ”kostymnissar”.
Suveränt! Tänker börja praktisera ”framtidstänket” NU!
Avslappningen var fantastisk.

Föreläsning med specialinriktning

Vi har många olika föreläsningar med olika inriktning och djup. Några av dessa är “Attraktionslagen & energi”, “Meditation & tankens kraft” och “Helt nya möjligheter med EFT”. Mer info finns på vår andra webbplats 5dcoaching.se. Kontakta oss så ser vi till att ni får den föreläsning som passar bäst utifrån era önskemål.

Workshop Mental träning för arbetslivet

Det här är en inspirerande och stärkande halvdag med TankeCoaching där du får vara med och diskutera och prova mentala tekniker.. Många påstår att “vi blir vad vi tänker”. Men vad innebär det egentligen?
Efter den här inspirationsdagen kommer det vara tydligare än någonsin och du kommer veta precis hur du gör för att skapa de förändringar du vill ha i livet. Vi ger dig ovärderliga nycklar till att må på topp och prestera på topp i alla områden i livet.

Under dagen öppnar vi också den värdefulla verktygslådan med effektiva mentala tekniker. Teknikerna är enkla. Och flera av dem kan du smidigt väva in i din vardag. Det gör att det blir både lätt och effektivt att tanketräna.

Sammanfattningsvis kan du under de här timmarna förvänta dig en ström av tänkvärdheter och positiv energi, samt en dos skön avkoppling. Du kan komma helt lugn till träffen, för vår utgångspunkt är alltid ditt välmående. Du har kraften. Vi inspirerar och hjälper dig att plocka fram den.