VILL-dag

En stärkande och utvecklande heldagskurs för att hitta och uppnå “villet”

Vill-dagen passar team eller chefsgrupper i alla yrkesområden. Den här heldagskursen riktar sig främst till arbetsplatser som vill öppna upp för en tillvaro med inre lugn, positivt fokus och mer glädje. Vill-dagen bjuder också på en värdefull verktygslåda som kan användas både i arbetslivet och i livet i stort.

Under en Vill-dag med TankeCoaching Utbildning får ni hjälp att öppna upp för det ni verkligen vill. Dessutom lär ni er hur ni mentalt gör för att snabbt och lätt uppnå det ni bestämmer er för. När ni går hem för dagen har ni fått inspiration, ny kunskap och en värdefull verktygslåda med enkla effektiva mentala tekniker. Verktygen är ovärderliga nycklar för att:

  • bemästra tankens kraft och stärka sitt självledarskap
  • minska och hantera stress
  • hitta och uppnå det ni verkligen vill

Under kursen väver vi in olika övningar för att hitta ”villet”. I slutet av dagen får ni skapa en unik värdehandling som kommer bli en inspirerande start i riktning mot önskad framtid. Extra fokus ligger på att definiera och agera mot din perfekta hälsa och din perfekta arbetsdag. Den här heldagskursen ger er en mycket bra grund till att stärka ert självledarskap och må bättre – både på jobbet och i livet i stort!

Så här har andra tyckt:

Utvärderingarna från tidigare Vill-dagar visar genomgående toppresultat. Några kommentarer från tidigare deltagare:

Jag vill att kursen skulle vara längre.
Det bästa har varit alla verktyg vi fått och mycket lärorikt.
Mycket intressant, dagen har varit kanonbra.

Jag känner mig harmonisk och trygg när jag går hem för dagen.
Genomtänkt utbildning med mycket bra förklaringar, och inspirerade talare.
Jag har fått många bra verktyg.
En kurs alla borde få gå. Alla borde få hitta sitt vill.
Väldigt inspirerande kurs och mycket som som jag kommer ta med mig vidare och sprida till andra. Meditationen var något jag verkligen behövde. Kommer fortsätta med det så ofta som möjligt.
Den bästa kurs jag har gått på när det gäller hur man tänker. Jag har varit på några stycken…
Denna kurs är så inspirerande och värdefull! Tacksam att jag fått varit med på er kurs.
Jag har fått verktyg och en puff att ta ansvar för att styra mitt liv. Har aldrig mediterat medvetet tidigare men kommer göra det nu.