Om TankeCoaching

Vi inspirerar och utbildar i tankens kraft. Våra beteenden och reaktioner beror på våra automatiska tankemönster. Vi är experter på hur man programmerar om tankemönster. När man pratar om att ändra en kultur i en organisation så handlar det om tankemönster. När man vill lyfta organisationer, grupper eller enskilda individer till nya nivåer handlar det också om tankemönster. Vi har tagit fram en logisk modell – “TankeCoaching-modellen” – som gör det som många kan tycka är flummigt till väldigt logiskt. Se de här filmerna så förstår du vad vi kan göra för dig. Kontakta oss så pratar vi om hur vi kan forma ett upplägg som passar bäst utifrån era specifika önskemål och behov.

TankeCoaching-modellen (7 min):


Föreläsningen “Mental träning för arbetslivet” (1 min):
I filmen här nedan beskriver vi kortfattat, på en minut, föreläsningen Föreläsningen “Mental träning för arbetslivet”. Den har i grunden samma innehåll som föreläsningen “Tankar skapar framtid”. Men när vi kommer till arbetsplatser så anpassar vi den i viss mån utifrån beställarens önskemål och behov.


TankeCoaching-programmet (4 min):


Heldagsworkshop – VILL-dag (4 min):

 

Vill du se hela föreläsningen “Tankar skapar framtid” 50 min.

Om du sett filmerna nu så är du redo att kontakta oss. Vi tar emot din input till den förändring du vill genomföra och så använder vi den som en röd tråd i våra leveranser. Vi vill hjälpa dig att skapa verkliga förändringar.
Kontakta oss nu!

För privatpersoner rekommenderar vi vår andra site http://5dcoaching.se/