Attraktionslagen – 5 riktigt heta tips

Attraktionslagen – 5 riktigt heta tips

november 3, 2016 Uncategorized 2

På youtube – Med MindPower styr du attraktionslagen
På youtube – Tips ATTRAKTIONSLAGEN (Law of attraction)
På youtube- Varför vissa har svårt att styra attraktionslagen

Yes. Här kommer min korta förklaring av attraktionslagen tillsammans med några riktigt heta tips:

Attraktionslagen är en universell lag som förenklat kan beskrivas som att det du sänder ut kommer tillbaka. Allt och alla är energi och man kan beskriva det som att det vi drar till oss (dvs. det vi attraherar) är det som matchar den frekvens vi själva har (det vi sänder ut). Så för att uppnå och uppleva bättre saker i livet (beträffande hälsa, ekonomi, relationer, arbete eller annat) så är det din egen frekvens du behöver höja. Det gör du exempelvis genom att meditera eller på olika sätt välja nya tankar som känns bättre.

Här är 5 heta tips:

1. Tänk på vad du tänker och fokusera på det DU VILL. Känn känslan som att du är framme (att du har/är/gör det du vill just nu) och du förändrar din egen frekvens och matchar din önskan bättre.

2. Höj din egen frekvens. Det gör du enklast genom att i största möjliga utsträckning göra sådant som du mår bra av. Välj själv: ta ett bad, träna, kramas, baka, sjunga, meka, lyssna på musik eller annat. Följ din egen inre glädje (och släpp rädslan för vad andra ska tycka och tänka). Du är värd det allra bästa!

3. Uppskatta det du har i ditt liv. Ju mer du känner in det du är tacksam för, desto lättare drar du till dig mer av det goda. Du tar dig själv in i en god cirkel för att få mer av det du önskar.

4. Släpp pressen på att du absolut måste ha det du önskar. Att desperat kräva att din önskan ska gå i uppfyllelse bygger in ett motstånd som gör att du inte matchar det du vill uppnå. Släpp motståndet exempelvis genom att istället tänka: ”Skulle det inte vara härligt om…”

5. Var ärlig mot dig själv och gå till botten med dina negativa känslor emellanåt. Sitt i stillhet och känn in vad du har för dolda övertygelser som hindrar dig från att tro att du är värd och kan få det du innerst inne önskar. Acceptera och välkomna det fullt ut. Därefter kan du lättare släppa taget och du kan ännu lättare ägna dig åt punkt 1 igen…

Ha kul! Lycka till!

Helene

:::::::

Ta steget det avgörande steget till att skapa verkliga förändringar

I 5D-shoppen finns massor för att hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv och att skapa ditt drömliv inom alla områden i ditt liv. Här hittar du meditationspaket, onlinekurser m.m. som hjälper dig att skapa verkliga förändringar i livet.


Vill du lära dig mer om attraktionslagen och hur du skapar ditt drömliv? Vi har ständigt olika föreläsningar kurser i ämnet både över nätet och live när vi ses på plats. Vi åker runt i hela landet. Kontakta oss om du vill att vi kommer till dig och din ort Läs mer här…

///Helene Telin och Håkan Berggren – TankeCoaching och 5D Coaching

2 svar

 1. Helene skriver:

  Hejhej,

  Vi är på sidan 5D Coaching numer 🙂 VARMT VÄLKOMMEN till den bloggen! http://5dcoaching.se/

  Den sajten riktar sig främst till privatpersoner. (Den här sajten har vi främst till företag och organisationer som vill boka TankeCoaching, föreläsningar och kurser.)

  Välkommen till vår Youtube-kanal också. Där delar vi ännu mer. (Och snart kommer vi med en podd också.)

  Kram och tack! Ha det bäst. //Helene

 2. Hej! Vi saknar era inlägg. Var tog ni vägen? Kika gärna in hos oss. Vi är precis by etablerade och har en bit kvar innan vi blir så bra som er så vi skulle vara otroligt tacksamma för er feedback ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.