Attraktionslagen – 5 riktigt heta tips

Attraktionslagen – 5 riktigt heta tips

november 3, 2016 Uncategorized 2

giving mellanstorYes. Här kommer min korta förklaring av attraktionslagen tillsammans med några riktigt heta tips:

Attraktionslagen är en universell lag som förenklat kan beskrivas som att det du sänder ut kommer tillbaka. Allt och alla är energi och man kan beskriva det som att det vi drar till oss (dvs. det vi attraherar) är det som matchar den frekvens vi själva har (det vi sänder ut). Så för att uppnå och uppleva bättre saker i livet (beträffande hälsa, ekonomi, relationer, arbete eller annat) så är det din egen frekvens du behöver höja. Det gör du exempelvis genom att meditera eller på olika sätt välja nya tankar som känns bättre.

Här är 5 heta tips:

1. Tänk på vad du tänker och fokusera på det DU VILL. Känn känslan som att du är framme (att du har/är/gör det du vill just nu) och du förändrar din egen frekvens och matchar din önskan bättre.

2. Höj din egen frekvens. Det gör du enklast genom att i största möjliga utsträckning göra sådant som du mår bra av. Välj själv: ta ett bad, träna, kramas, baka, sjunga, meka, lyssna på musik eller annat. Följ din egen inre glädje (och släpp rädslan för vad andra ska tycka och tänka). Du är värd det allra bästa!

3. Uppskatta det du har i ditt liv. Ju mer du känner in det du är tacksam för, desto lättare drar du till dig mer av det goda. Du tar dig själv in i en god cirkel för att få mer av det du önskar.

4. Släpp pressen på att du absolut måste ha det du önskar. Att desperat kräva att din önskan ska gå i uppfyllelse bygger in ett motstånd som gör att du inte matchar det du vill uppnå. Släpp motståndet exempelvis genom att istället tänka: ”Skulle det inte vara härligt om…”

5. Var ärlig mot dig själv och gå till botten med dina negativa känslor emellanåt. Sitt i stillhet och känn in vad du har för dolda övertygelser som hindrar dig från att tro att du är värd och kan få det du innerst inne önskar. Acceptera och välkomna det fullt ut. Därefter kan du lättare släppa taget och du kan ännu lättare ägna dig åt punkt 1 igen…

Ha kul! Lycka till!

Helene

:::::::

5D Coaching-programmet

Vill du lära dig mer om bland annat attraktionslagen? Då kan det unika 5D Coaching-programmet i personlig utveckling vara något för dig. Det är specifikt designat för att släppa taget om gamla begränsande sanningar och övertygelser och skapa en helt ny verklighet. Du får både utbildning, mentorskap, coaching och energihealing och du har vårt fulla stöd genom hela processen. Mellan träffarna jobbar du med djupt stärkande och expanderande övningar, meditationer och transformerande självhypnoser.

Under programmet får du personlig hjälp och vägledning att hitta dina vill, drömmar och mål på olika nivåer: Dels kommer du jobba med att hitta dina vill mentalt via logiken. Du kommer även öppna upp för att lättare komma i kontakt med hjärtat och hitta dina vill i känslan. Dessutom kommer du få göra övningar som innebär att du frigör, aktiverar och stärker upp dina vill och ditt sanna jag rent energimässigt.

Du bygger upp din självkänsla och ditt självförtroende, aktiverar din hemmafrekvens, du lär dig lättare tolka din känslomätare och du stärker kontakten med ditt sanna högre jag. Du kommer få flera transformerande övningar och verktyg som hjälper dig manifestera betydligt lättare.

Läs mer om 5D Coaching-programmet här…

:::::::

Affirmationer och visualisering är också centrala nycklar för att höja frekvensen och manifestera det du vill. Vill du beställa dina helt unika personliga affirmationer eller en guidad visualiserad berättelse – anpassade efter DINA behov? Läs mer här…

:::::::

Vill du boka privat session via Messenger med Helene eller Håkan för att släppa taget om begränsande tankemönster och öppna upp för det du vill? Du hittar mer info om sessioner på 5D Coaching. Läs mer här…

 

2 svar

 1. Helene skriver:

  Hejhej,

  Vi är på sidan 5D Coaching numer 🙂 VARMT VÄLKOMMEN till den bloggen! http://5dcoaching.se/

  Den sajten riktar sig främst till privatpersoner. (Den här sajten har vi främst till företag och organisationer som vill boka TankeCoaching, föreläsningar och kurser.)

  Välkommen till vår Youtube-kanal också. Där delar vi ännu mer. (Och snart kommer vi med en podd också.)

  Kram och tack! Ha det bäst. //Helene

 2. Hej! Vi saknar era inlägg. Var tog ni vägen? Kika gärna in hos oss. Vi är precis by etablerade och har en bit kvar innan vi blir så bra som er så vi skulle vara otroligt tacksamma för er feedback ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.