Attraktionslagen – 5 riktigt heta tips

Attraktionslagen – 5 riktigt heta tips

november 3, 2016 Uncategorized 2

Helene och Håkan har sedan 2013 jobbat heltid med att lära ut tankens kraft och attraktionslagen på flera olika sätt. För att kunna lära ut till så många som möjligt hur vi jobbat med attraktionslagen för att kunna leva på det här i alla dessa år så har vi skapat 5D-portalen. Om du går med där kommer du få alla våra tips och vår kunskap om hur du med tankens kraft kan skapa allt du vill. 

Vill du lära dig attraktionslagen på djupet så du kan använda den att styra ditt liv. Gå med i 5D-portalen och var med på MindPower-Kraftfull omprogrammering.

Yes. Här kommer min korta förklaring av attraktionslagen tillsammans med några riktigt heta tips:

Attraktionslagen är en universell lag som förenklat kan beskrivas som att det du sänder ut kommer tillbaka. Allt och alla är energi och man kan beskriva det som att det vi drar till oss (dvs. det vi attraherar) är det som matchar den frekvens vi själva har (det vi sänder ut). Så för att uppnå och uppleva bättre saker i livet (beträffande hälsa, ekonomi, relationer, arbete eller annat) så är det din egen frekvens du behöver höja. Det gör du exempelvis genom att meditera eller på olika sätt välja nya tankar som känns bättre.

Här är 5 heta tips:

1. Tänk på vad du tänker och fokusera på det DU VILL. Känn känslan som att du är framme (att du har/är/gör det du vill just nu) och du förändrar din egen frekvens och matchar din önskan bättre.

2. Höj din egen frekvens. Det gör du enklast genom att i största möjliga utsträckning göra sådant som du mår bra av. Välj själv: ta ett bad, träna, kramas, baka, sjunga, meka, lyssna på musik eller annat. Följ din egen inre glädje (och släpp rädslan för vad andra ska tycka och tänka). Du är värd det allra bästa!

3. Uppskatta det du har i ditt liv. Ju mer du känner in det du är tacksam för, desto lättare drar du till dig mer av det goda. Du tar dig själv in i en god cirkel för att få mer av det du önskar.

4. Släpp pressen på att du absolut måste ha det du önskar. Att desperat kräva att din önskan ska gå i uppfyllelse bygger in ett motstånd som gör att du inte matchar det du vill uppnå. Släpp motståndet exempelvis genom att istället tänka: ”Skulle det inte vara härligt om…”

5. Var ärlig mot dig själv och gå till botten med dina negativa känslor emellanåt. Sitt i stillhet och känn in vad du har för dolda övertygelser som hindrar dig från att tro att du är värd och kan få det du innerst inne önskar. Acceptera och välkomna det fullt ut. Därefter kan du lättare släppa taget och du kan ännu lättare ägna dig åt punkt 1 igen…

Ha kul! Lycka till!

Helene

:::::::

Ta steget det avgörande steget till att skapa verkliga förändringar

I 5D-shoppen finns massor för att hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv och att skapa ditt drömliv inom alla områden i ditt liv. Här hittar du meditationspaket, onlinekurser m.m. som hjälper dig att skapa verkliga förändringar i livet.


Vill du lära dig mer om attraktionslagen och hur du skapar ditt drömliv? Vi har ständigt olika föreläsningar kurser i ämnet både över nätet och live när vi ses på plats. Vi åker runt i hela landet. Kontakta oss om du vill att vi kommer till dig och din ort Läs mer här… ///Helene Telin och Håkan Berggren – TankeCoaching och 5D Coaching

::::::::::::::

Vad önskar du dig av livet?

Från mc-klubblokal på Norrländska landsbygden – till Globen i Stockholm – till 5D-shoppen och hela Sverige…

Det vi fokuserar på växer i våra liv. Eller med andra ord: ”dina tankar skapar din framtid”. Så vad kan vara viktigare än att ta reda på vad vi VILL? Om vi inte vet vad vi vill, vad är det då vi fokuserar på och skapar..? Genom att väcka upp ditt vill och medvetet ge näring till det, så börjar du styra attraktionslagen till att manifestera det du väljer.

Om jag frågar ”Vad vill du?”, vad tänker du då?

Känner du att ”Yes! Jag vet precis vad som är min passion mitt liv, men jag har inte riktigt kommit igång..”
Eller hör du till dem som skruvar på sig obekämt över frågan och känner press över att inte riktigt hittat det du vill?
Eller har du kanske oändligt många vill och kan knappt välja och sortera bland allt du önskar?

Oavsett vilket av varianterna du känner passar bäst in på dig, så är mitt vill att hjälpa dig att väcka upp, prioritera och manifestera ditt vill.

Kursen ”Hitta & uppnå ditt VILL” är en av våra absolut mest populära kurser. Första gången hade vi kursen i en MC-klubblokal ute på landet någon mil utanför Sundsvall (det var alltså inte hojåkarna som gick kursen, utan andra män och kvinnor som kom för att få en kickstart till att skapa sitt drömliv). Jag tror att året var 2012. Några år senare hade vi den på Globen för en stor grupp chefer som ville hitta sätt att prestera bra och samtidigt må riktigt bra på alla plan. Och nu finns den sedan en tid tillbaka även som onlinekurs, så att vem som helst som är intresserad kan få ta del av den.

I det här programmet, som du kan gå helt i egen takt, får du en skön blandning av inspiration, tydliga coachande övningar och kraftfulla meditationer för att hjälpa dig att få ut det DU önskar dig av livet – stort som smått. Du kommer både få övningar att fundera över, men även olika sätt att hitta svaren i ditt hjärta. Om du är intresserad så kan du läsa läsa mer och beställa kursen på 5dshoppen.se

Jag kan också berätta att kursen ”Hitta & uppnå ditt vill” (som tidigare hette ”Dreamday”) formades och blev till verklighet för att jag satte mig ner och gjorde mitt inre jobb med att hitta mitt vill. Så exakt det jag och Håkan gjorde för att få till den här kursen och nå ut med den, är nu det du kommer få ta del av när du själv väljer att gå den 

Vill du vara med på kurs live med oss så kolla vilken ort som är närmast dig och boka plats på Manifesteringskursen! Där kommer du garanterat börja väcka upp ditt vill och syfte och vi kommer inspirera och stötta dig att superaccelerera din manifestering.

Avslutningsvis vill jag påminna dig om att:

Låt inte ditt liv bli som en fallande stjärna som endast lyser upp himlen ett kort ögonblick. Låt ditt liv bli som solen, som hela tiden lyser starkt och sprider ljus och värme till alla jordens varelser. Låt DITT ljus skina!

Kram, Helene

PS. Ett annat av mina vill är att få så stor spridning på det här inlägget. Så jag blir mycket tacksam och glad om du vill dela det med alla dina vänner.

2 svar

 1. Helene skriver:

  Hejhej,

  Vi är på sidan 5D Coaching numer 🙂 VARMT VÄLKOMMEN till den bloggen! http://5dcoaching.se/

  Den sajten riktar sig främst till privatpersoner. (Den här sajten har vi främst till företag och organisationer som vill boka TankeCoaching, föreläsningar och kurser.)

  Välkommen till vår Youtube-kanal också. Där delar vi ännu mer. (Och snart kommer vi med en podd också.)

  Kram och tack! Ha det bäst. //Helene

 2. Hej! Vi saknar era inlägg. Var tog ni vägen? Kika gärna in hos oss. Vi är precis by etablerade och har en bit kvar innan vi blir så bra som er så vi skulle vara otroligt tacksamma för er feedback ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.