Attraktionslagen – 5 riktigt heta tips

Attraktionslagen – 5 riktigt heta tips

november 3, 2016 Uncategorized 2

giving mellanstorYes. Här kommer min korta förklaring av attraktionslagen tillsammans med några riktigt heta tips:

Attraktionslagen är en universell lag som förenklat kan beskrivas som att det du sänder ut kommer tillbaka. Allt och alla är energi och man kan beskriva det som att det vi drar till oss (dvs. det vi attraherar) är det som matchar den frekvens vi själva har (det vi sänder ut). Så för att uppnå och uppleva bättre saker i livet (beträffande hälsa, ekonomi, relationer, arbete eller annat) så är det din egen frekvens du behöver höja. Det gör du exempelvis genom att meditera eller på olika sätt välja nya tankar som känns bättre.

Här är 5 heta tips:

1. Tänk på vad du tänker och fokusera på det DU VILL. Känn känslan som att du är framme (att du har/är/gör det du vill just nu) och du förändrar din egen frekvens och matchar din önskan bättre.

2. Höj din egen frekvens. Det gör du enklast genom att i största möjliga utsträckning göra sådant som du mår bra av. Välj själv: ta ett bad, träna, kramas, baka, sjunga, meka, lyssna på musik eller annat. Följ din egen inre glädje (och släpp rädslan för vad andra ska tycka och tänka). Du är värd det allra bästa!

3. Uppskatta det du har i ditt liv. Ju mer du känner in det du är tacksam för, desto lättare drar du till dig mer av det goda. Du tar dig själv in i en god cirkel för att få mer av det du önskar.

4. Släpp pressen på att du absolut måste ha det du önskar. Att desperat kräva att din önskan ska gå i uppfyllelse bygger in ett motstånd som gör att du inte matchar det du vill uppnå. Släpp motståndet exempelvis genom att istället tänka: ”Skulle det inte vara härligt om…”

5. Var ärlig mot dig själv och gå till botten med dina negativa känslor emellanåt. Sitt i stillhet och känn in vad du har för dolda övertygelser som hindrar dig från att tro att du är värd och kan få det du innerst inne önskar. Acceptera och välkomna det fullt ut. Därefter kan du lättare släppa taget och du kan ännu lättare ägna dig åt punkt 1 igen…

Ha kul! Lycka till!

Helene

:::::::

Vill du lära dig mer om attraktionslagen och hur du skapar ditt drömliv. Var har ständigt olika kurser i ämnet både över nätet och live när vi är tillsammans. Vi åker runt i hela landet om vi blir inbjuden. Vi kan även utbilda dig helt privat om du vill. Läs mer här!

Var med på livesänd kurs med knackningstekniker den 24/1-2021
Många som jobbar medvetet med attraktionslagen använder även knacknings-tekniker för att ännu lättare lossa begränsningar, höja frekvensen och lättare manifestera sitt önskade läge. Nu på söndag den 24 januari kl 18 kommer vi att ha en livesänd kurs i “Självhealing genom F-EFT/5D-Tapping”. Det är lätt att boka och vara med. Maila till oss så får du en länk till kursen när det är dags. 

När känslor av exempelvis rädsla, oro, frustration ångest skuld och skam vibrerar i det undermedvetna kan det vara en tuff utmaning att höja frekvensen. Med hjälp av knackningstekniker kan du lätt “ladda” ur så att såna känslor inte längre aktiveras lika ofta och lätt. Det gör att det också går betydligt lättare att jobba medvetet med attraktionslagen.

Knackningsteknikerna gör helt enkelt att det blir ännu lättare att känna de höga frekvenserna av tex tacksamhet, frid, glädje och kärlek. På så vis kommer du lättare in i linje med din egen höga hemmafrekvens och det du vill manifestera.

 

:::::::

Affirmationer och visualisering är också centrala nycklar för att höja frekvensen och manifestera det du vill. Vill du beställa dina helt unika personliga affirmationer eller en guidad visualiserad berättelse – anpassade efter DINA behov? Läs mer här…

:::::::

Vill du boka privat session via Messenger med Helene eller Håkan för att släppa taget om begränsande tankemönster och öppna upp för det du vill? Du hittar mer info om sessioner på 5D Coaching. Läs mer här…

:::::::

Här är en gratisföreläsning om hur Tankar skapar framtid.

 

2 svar

 1. Helene skriver:

  Hejhej,

  Vi är på sidan 5D Coaching numer 🙂 VARMT VÄLKOMMEN till den bloggen! http://5dcoaching.se/

  Den sajten riktar sig främst till privatpersoner. (Den här sajten har vi främst till företag och organisationer som vill boka TankeCoaching, föreläsningar och kurser.)

  Välkommen till vår Youtube-kanal också. Där delar vi ännu mer. (Och snart kommer vi med en podd också.)

  Kram och tack! Ha det bäst. //Helene

 2. Hej! Vi saknar era inlägg. Var tog ni vägen? Kika gärna in hos oss. Vi är precis by etablerade och har en bit kvar innan vi blir så bra som er så vi skulle vara otroligt tacksamma för er feedback ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.