Fin berättelse om något viktigt…

Fin berättelse om något viktigt…

juli 11, 2016 Uncategorized 0

vackerängel”En dag kom en människa upp till himlen, precis så som det sker för alla någon gång. Hon blev mottagen av änglarna som tog med henne på en guidad tur i himlen. De visade stolt upp himlens alla mirakel. Men människan märkte också att det alltid flög förbi en speciell dörr. utan att öppna den. Till slut frågade hon varför de aldrig stannade vid den speciella dörren och vad som fanns innanför den. Änglarna tittade lite besvärat på varandra och såg ut som om de inte riktigt visste vad de skulle svara. Till slut svarade en av dem ”Vi kan inte hindra dig från att öppna dörren och gå in. Men lita på oss – du vill inte gå dit.”¨

”Ok”, svarade människan, men började genast fundera på vad som skulle kunna finnas där inne. Vad kunde vara så hemskt att alla änglar i himlen avrådde henne från att gå in? Människan trodde nog att det var bäst att lita på änglarna, men kunde inte släppa funderingarna på vad det kunde vara. ”Men” sa människan till slut till sig själv, ”jag är ju bara en människa.” Och så tog hon några steg mot dörren. För varje steg hon tog blev hon alltmer rädd och nervös. För hennes inre spelades alla hennes fasor och rädslor upp. Med darrande hand öppnade hon till slut dörren, höll andan och var beredd på det värsta. Men rummet visade sig vara fyllt av de mest underbara saker: ett underbart hus, fin bil, stor glädje, en lycklig och nöjd familj, härliga vänner och rikedom som inte gick att mäta.

Uppfylld av lycka och glädje gick människan tillbaka till änglarna och frågade varför de inte ville att hon skulle gå in i rummet. ”Det är ju fyllt med det bästa man kan tänka sig i livet!” utbrast hon.

Änglarna tittade lite sorgset på varandra och såg sen människan i ögonen och svarade ”Allt det här var det menat att du skulle ha fått medan du levde på jorden, men du trodde aldrig att du kunde få det.”

upplystEn fin och tänkvärd berättelse som påminner att allt du kan tänka och tro på, det kan du också uppnå. Men allt för ofta tvivlar vi på oss själva och vad som är möjligt i livet.

Vissa tar bara det de får och försöker vara nöjda med det, trots att själen längtar efter något annat. För att inte bli besviken eller för att behaga andra är det vanligt att människor begränsar sina drömmar. Det betyder att vi också begränsar vår egen glädje och livsenergi. Gör du det…?

Sitt inte och vänta på att omständigheter ska göra ditt liv bättre. Välj att ta kommandot nu.  Börja drömma stort och hitta ditt ”vill”. Följ sedan ”villet”, steg för steg, och skapa det liv som just du vill ha.

Det är möjligt. Du kan. Och du är värd det. Lycka till!

Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.