Gör det enkelt

Gör det enkelt

mars 11, 2019 Självledarskap 0

Mitt stora intresse är personlig utveckling och hur jag kan bli mitt bästa jag. Jag tror inte att jag är här av en slump. Jag har läst och utbildat mig i många år och ju djupare jag kommit ju krångligare och större har allt blivit. Ju mer jag lärt mig och vet ju mer vet jag att jag inte vet för kontakten med det okända blir bara större och större. MEN så tillslut bara vänder det. Det finns hur många tekniker, ideologier, healers, shamaner, metoder, hypnotisörer, religioner, kanaliserare m.m som helst. Går man in i en teknik eller en ideologi så får man vissa människor med sig och andra tappar man pga att det mappar inte in i deras sanningsvärld. Men allt mynnar ut i en och samma sak. Vi blir programmerade från födseln att tänka och tro på ett speciellt sätt vilket sedan skapar våra liv. Allt handlar om våra sanningar och vad vi tror på. Ändrar vi sanningar så ändras ALLT.

Vi styr vår hälsa, vår utveckling, våra framgångar, våra relationer, vårt boende, vår ekonomi ja precis allt med våra sanningar. Det vi tror på blir vårt liv. De som har ett annat liv har andra sanningar. Så enkelheten handlar om att byta sanningar. Det är jätteenkelt att byta sanningar men det är inte lätt. Det jag menar är att det finns många människor som vill gå ner i vikt och vet precis hur man gör, alltså är det jätteenkelt men dom gör inte det dom vet och därför är det inte lätt. Många vill blir starkare och vet att armhävningar, situps och promenader är bra men man gör det inte.

Livet vi upplever är en spegling av vår programmerade insida. När vi ändrar vår insida kommer livet utanför oss att följa efter. Den grundläggande förändringen som behöver göras är att sluta tro på omständigheter och istället skapa omständigheterna medvetet själv eftersom du är skaparen av ditt liv.

Det är så enkelt att om du börjar träna dig i att tänka medvetet så börjar du styra ditt liv och det finns ingen som vet din potential. Tänk på vad du tänker och tillåt inga tankar som ger dåliga känslor. Då menar jag att inte vardagsmässigt tänka tankar som gör att du mår dåligt. Det innebär inte att vi inte ska tillåta oss att känna dåliga känslor men vi behöver inte gödsla med dom i det vardagsmässiga livet. Större delen av våra problem beror på att vi är otränade på att tänka.

Jag lägger minst en timme varje dag på att träna mentalt på olika sätt och det har effekt, jag lovar. För mig finns inget viktigare än att må bra och därför värderar jag min insida.

Over and out /// Håkan