Meditations-utmaning

Meditations-utmaning

januari 5, 2015 Uncategorized 0

people doing meditationMånga har problem att sova. Tankar snurrar och det är svårt att slappna av både mentalt och fysiskt. Vissa somnar som en stock, men vaknar då istället på natten och upplever ofta att det är kört att somna om när tankeprocessen är igång.

Ett kraftfullt, enkelt och effektivt sätt att lugna sinnet och stärka sig själv är att meditera eller slappna av mentalt. Det gör dessutom att vi somnar lättare, sover med bättre kvalité och vaknar utvilad.

Hör du till kategorin som har den valda sanningen att du inte klarar att meditera eller slappna av mentalt kan jag glädjande berätta att det går att förändra om du vill. Ställ dig själv den här frågan: Är det du som ska kontrollera ditt sinne eller ska ditt sinne kontrollera dig…?

Det är du som är kraften i ditt liv. Väljer du att ge dig själv en stunds meditation varje dag så kommer saker att börja förändras. Framför allt blir sömnen bättre. Ditt humör och din energinivå likaså. Du vet väl också att ”lyckohormoner” i hjärnan frigörs vid meditation? Listan på positiva effekter kan göras hur lång som helst.

Utmana dina kollegor!
Till dig som känner att du på ett enkelt och mycket effektiv sätt vill ta tillbaka din egen kraft i form av inre lugn och positiv energi och samtidigt få med dig dina vänner eller ditt team. Utmana dig själv och dina kollegor till: 15 minuters meditation/mental avslappning, varje dag i en månad. 

Jag ser fram emot att ta del av era upplevelser när utmaningen är genomförd.

Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.