Kan det vara så att världen inte är det vi lärt oss att tro?

Kan det vara så att världen inte är det vi lärt oss att tro?

maj 31, 2018 Uncategorized 0

Mitt jobb idag är att utbilda i tankens kraft och jag har i många år dagligen fördjupat mig i området vilket ändrat min syn på med mesta. Så här kommer några funderingar som du kan ta med i solstolen.

Har du funderat på varför vi accepterar ett sätt att leva som innebär att vi förstör planeten?

Har du funderat på varför människor svälter medan det finns miljadärer? Det finns ingen brist om jordens resurser fördelas med kärlek istället för pengar.

Har du funderat på varför vi fortfarande inte öppet erkänner närvaro av utomjordingar när det finns hur mycket bevis som helst? Jag har personligen sett UFO. Ex. Googla på James Gilliland och ECETI det finns massor med filmer.

Har du funderat på varför samhället inte öppnar upp för olika typer av healing och energiarbete som bevisligen hjälpt massor med människor som inte sjukvården kan hjälpa? Jag har personligen varit med om direkt healing av ett axelproblem som krånglat i över ett års tid. I många länder är det direkt olagligt att hjälpa människor utanför sjukvård och mediciner, det blir fängelse.

Har du funderat på varför vi skapat en livsstil som innebär hälsoproblem?

Har du funderat på varför vi jobbar ca 8 timmar varje dag när det finns system som visar att det räcker med att ge av vår tid 3 timmar i veckan. Övrig tid ska vi göra det vi brinner för och ge av det vi skapar (Ubuntu movement). En stad i Canada (Frontenac) håller sakta men säkert på att införa det systemet och fler städer i världen är på G. Vill du veta mer googla på Michael Tellinger.

Har du funderat på varför det finns krig i världen när egentligen varje människa bara vill ha kärlek?

Har du funderat på varför våra mataffärer säljer det som är direkt giftigt för våra kroppar, exempelvis cocacola och energidrycker.

Jag har funderat mycket på detta och tagit in många olika perspektiv. Den röda tråden jag hittat är att det finns en agenda som inte vill alla människors väl. Världen verkar inte styras på det sätt jag lärt mig.

Kan det vara så att orsaken är att det är pengar som styr världen istället för kärlek? Om det är så kommer förmodligen inte de som har pengar skapa förändringen. Enligt Bruce Lipton så har vi under de senaste 50 åren minskat djurlivet enormt och fortsätter vi i samma takt kommer vi få visa våra barn hur fiskar en gång såg ut på bild.

Det positiva är att såna här tankegångar just nu sprids som en löpeld över planeten. Människor vaknar upp i tusental varje dag. Det startar hela tiden nya grupper på facebook som tar upp såna här frågor. Det startar hela tiden nya youtubekanaler som pratar om sånt här. Youtube kämpar på och stänger de som är för bra men då är det bara att bita ihop och starta en ny.

Det som håller på att ske nu är en stor medvetandeförändring och det kommer leda till en betydligt ljusare tillvaro. Så jag ser mycket ljust på framtiden trots allt elände media ständigt visar. Media visar dessutom bara elände så vill man se det goda får man söka andra källor.

Är det någon som har liknande funderingar och vill dela såna här tankar får du gärna höra av dig. Vi blir fler och fler men för många är det fortfarande helt nytt.

Är det någon som blir triggad så har det inte med mig eller texten att göra utan det har med dina tankar och sanningar att göra och det är helt okej. För vi har alla byggt upp helt unika sanningar som vi lever livet efter. Det som hänt mig är att mina sanningar helt förändrats. Om du undrar var jag får all info ifrån så kan jag hänvisa till massor med personer, böcker och webbsidor. Det handlar hela tiden om urskiljning för vi har alla olika perspektiv på världen. Jag säger inte att det här är sant utan det här är i dagsläget mitt perspektiv och jag tar dagligen in ny info så om en månad har jag ännu mera tankar i ämnet.

Hälsningar från solstolen /// Håkan