Giving! Varsågod, jag vill ge dig nio saker.

Giving! Varsågod, jag vill ge dig nio saker.

juni 11, 2018 Uncategorized 0

Jag sitter här och tänker att jag skulle vilja ge bort något…. Hm… Vad skulle det kunna vara..? Jo, det får bli så här: Jag gör en lista här på nio givings, där du själv kan få välja vad du vill ha. Det låter väl bra? Dela om du tror att någon annan vill ha också.

1) Jag vill ge dig en god natts sömn. Så lyssna gärna på den lite annorlunda med kraftfulla guidade meditationen: ”Stilla tankar somna om”. Den är ett fint stöd för många att stilla sinnet och komma till ro och sova gott.

2) Jag vill ge dig ett tips på att jorda dig. Andas in och fokusera på ett starkt ljus mitt i bröstkorgen. Och andas sedan ut och släpp ner ljuset och energin genom fötterna till centrum av jorden. Gör det ett par – tre gånger och känna lugnet och stabiliteten komma.

3) Jag vill ge dig ett gott skratt. Jag vet i och för sig inte vad du har för humor men om du är som jag så kan du inte hålla dig för skratt när andra brister ut i asgarv. Det här fick åtminstone mig att skratta så tårarna rann. Det är ett klipp där grundaren av F-EFT hjälper en klient med äggskalsfobi under en kurs nyligt: ”Fear of food”

4) Jag vill ge dig en gratis CD-skiva med vår gudidade barnmeditation ”Det Magiska Kristallslottet”. Under juni (eller så långt lagret räcker) så får du den gratis. Det enda du betalar är frakt 30 kronor. Vill du ha den så skicka ett mail till mig helene.telin@tankecoaching.se och ange din adress.

5) Jag vill ge dig 20 % rabatt på kursen ”Transformation genom F-EFT” som vi kommer ha i Hudiksvall den 8 juli. Det här erbjudandet gäller endast under den här veckan (till och med 17 juni).

6) Jag vill ge dig ett oerhört kraftfullt styrketips. Du har kanske hört det förut och är du inte van kan det kännas märkligt i början. Men nästa gång du ser dig i spegeln (och alla andra gånger du tittar i den). Se dig själv i ögonen, le, smek dig på kinden och säg: ”Du är underbar. Du är perfekt precis som du är. Jag är så tacksam att du är du!”

7) Jag vill ge dig ett förslag på annorlunda sommarträff som är gratis för dig. Samla ihop minst 6 av dina vänner till en stärkande ”hemma-hos-föreläsning” i tankens kraft. Du får den kostnadsfritt och dina vänner betalar 250 kr/pers. Då kommer vi och föreläser för er och ger er sköna och roliga tankeövningar som ni kommer ha nytta av i alla områden i livet. (Bor du utanför Sundsvallsområdet tillkommer även pris för resa).

8) Jag vill ge dig ett av mina favoritcitat med Wayne Dyer. Så skönt att påminna sig om och reflektera över:

9) Jag vill ge dig en super-affirmation att ta med på din nästa promenad. Den passar utmärkt att upprepa i takt med att du går: ”Allt lugn jag behöver finns inom mig nu. All glädje jag behöver finns inom mig nu. ALLT jag behöver finns inom mig nu”. Repetera om och om och om igen tills du är hemma igen.

Välj och plocka det du vill! Hoppas du hittade något du gillar.

Kram, Helene