Tips på affirmationer vid stress och frustration (+ förhandsinfo om unikt smycke från ALTI…)

Tips på affirmationer vid stress och frustration (+ förhandsinfo om unikt smycke från ALTI…)

juni 25, 2018 Uncategorized 0

Affirmationer vid stress och frustration

Påminner här om kraften i de ord du använder. Inte mist det du sätter bakom orden ”jag är”. Bli medveten om hur du pratar med dig själv och välj ord som STÄRKER och inte sänker dig.

I många år mantrade jag dagligen ”jag är stressad”, om och om och om igen… Givetvis helt omedveten om att sinnet tog emot det, precis som det tar emot allt annat jag säger. Vilket gjorde att jag skapade mer och mer stress och frustration i kroppen. Känslan av att inte vara tillräcklig blev bara starkare och starkare.

Med en ökad förståelse för kraften i tankar och ord så har jag valt att medvetet affirmera stärkande påståenden istället. Kraften i orden är som sagt enorm och jag vill gärna uppmuntra så många jag kan att prata vänligt, uppmuntrande och stärkande med sig själva. Så även dig.

Här kommer några tips på affirmationer som passar extra bra om du upplever dig mycket stressad, arg och frustrerad:

-Jag är lugn, fokuserad och avslappnad.
-Jag är trygg att jag alltid har mitt inre lugn, oavsett hur mycket som händer omkring mig.
-Jag är bra på att stanna upp och ta några djupa andetag när jag behöver det som bäst.
-Jag är en person som har lättare och lättare att se på situationer från olika perspektiv.
-Jag är balanserad och väljer att tolka händelser på ett sätt som får mig att må bra.
-Jag är glad att jag har lättare och lättare att känna min inre styrka.
-Jag är medveten om att jag blir bättre och bättre på att välja glädje och harmoni.

Välj någon affirmation som du gillar och ta med och mantra för dig själv under dagen. Om och om och om igen.

Och lite förhandsinfo om unikt exklusivt affirmations-smycke av ALTI som vi har på gång…

Jag vill också passa på att berätta att vi just nu håller på att ta fram unika handgjorda exklusiva smycken, skapade av fantastiska designern Åsa Backman, ALTI. Först ut blir det vackra ”jag-är-smycket” som du ser på bilden här. En av de viktigaste nycklarna till att få effekt av affirmationer är att komma ihåg att upprepa dem dagligen. Det kommer ”jag-är-smycket” att ge dig en värdefull påminnelse om, flera gånger om dagen. Dessutom kommer glasbiten i varje halsband laddas med högt vibrerande energi. Snart kommer nytt inlägg där jag berättar mer om det, samt när vi drar igång försäljningen av smycket.

Jag vill också påminna om sommarens kurser i EFT! Om du inte kan tekniken sedan innan så rekommenderar jag VARMT att komma på någon av kurserna. Det kommer hjälpa dig att ”ladda ur” gamla tankemönster så att du med betydligt större lätthet kan må som du vill och uppnå det du önskar. Här kan du läsa mer om kurserna. Närmast i tid nu är i Hudiksvall och Ånge. Passa på!

//Helene Telin