Drick kärlek

Drick kärlek

februari 7, 2018 Uncategorized 0

Här kommer en favoritövning som blivit lite bortglömd. Vi använder den inte på kurser, men den kommer att finnas med i boken. Tipset är: ”Drick kärlek”

Börja varje dag med att dricka ett glas vatten (inte iskallt). Gör så här: Häll upp vattnet i ett glas och håll det framför dig. Andas lugnt och känn känslan av kärlek samtidigt som du håller i glaset. För att lättare framkalla den känslan – tänk på alla du tycker om (partner, barn, familj, ett husdjur eller en miljö som får dig att känna ren villkorslös kärlek.) Bygg mjukt och försiktigt upp så starka känslor du kan och visualisera känslan i vattnet i några minuter eller så länge det känns bra. Drick sedan vattnet sakta med en inre bild av att du dricker kärlek.

Tankens kraft är större än vi många gånger tror och det här är en mycket effektiv övning för att stärka sig själv inifrån. Visualisera hur lugnet sprider sig och sköljer fram alla dina naturligt goda känslor, samtidigt som rädslor i olika former neutraliseras mer och mer och till sist försvinner.

Testa och berätta vad du upplever.

//Helene Spjut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.