Känslomätaren guidar dig dit du ska

Känslomätaren guidar dig dit du ska

november 25, 2019 Självledarskap 0

En viktig kunskap och visdom som många av mina lärare och förebilder pratar om verkar saknas helt i vårt utbildningssystem. Min sanning är att det är nyckeln till ett bra liv.

Beroende på hur djupt man vill gå kan man beskriva det på många olika sätt och här kommer ett sätt som jag tror de flesta kan ta till sig.

Vi är födda med ett helt unikt dharma, syfte, en grundfrekvens, något som vi är menad att göra för att må så bra som vi bara kan. Våra känslor är det inbyggda system vi fått som guidar oss dit vi ska.

När vi gör något, tänker på något, säger något som inte harmoniserar med det vi är menad för, då får vi dåliga känslor vilket är en signal som betyder att nu är vi på väg åt fel håll i livet. Fortsätter vi utan förändring så kommer signalen bli allt starkare och till slut kommer sjukdomar. Om vi däremot lyssnar på signalen och avkodar budskapet och gör en förändring som innebär goda känslor då är vi på rätt väg i livet och hälsan kommer på köpet.

TankeCoaching handlar om självledarskap till det liv vi är menad att leva. Vi i den så kallade utvecklade världen har tappat bort oss i konsumtion och pengagirighet. Vi tror att ett bra liv kommer från något utanför oss, vilket är orsaken till att så många mår dåligt.