En mental teknik med direkt effekt

En mental teknik med direkt effekt

september 18, 2019 Självledarskap 0

Vi hjälper fler och fler med den mentala tekniken F-EFT. Det som händer är att fobier försvinner, oroande känslor smälter bort, människor i kris blir positivt chockade över den snabba effekten, smärtor lindras, stresskänslor försvinner m.m.

Det känns overkligt även för oss när effekterna blir så direkta vid våra träffar. Något som alla uppskattar förutom att de får en stark upplevelse direkt vid mötet är att de kan använda F-EFT själv utan oss och därför hjälpa sig själv i alla möjliga olika situationer. Vi har inte som mål att skapa beroenden till oss utan vi vill att alla ska kunna använda tekniken helt själv och dessutom sprida den vidare.

Vi har haft flera öppna kursdagar i F-EFT under året men det är få som kommer. Orsaken är att man inte förstår nyttan. Alla som varit med på våra kursdagar är mycket tacksamma och nöjda med det dom fått lära sig. Dom har fått ett verktyg för livet som dom sedan i sin tur kan lära ut till sina nära och kära.

Intresset borde vara mycket större eftersom effekten är så snabb och direkt. Vi har tagit modet till oss och börjat ta in tekniken i våra utbildningsprogram på företag och vi har bara mött positiv respons. Utvärderingarna visar ofta att just träffen där vi gick igenom F-EFT var den häftigaste.

Vi kommer sätta upp öppna kursdagar under hösten och vi håller även på att göra en kurs i F-EFT som du kan ladda ner i vår webbutik. Vi åker gärna runt överallt och lär ut den här tekniken om det finns grupper som vill ta emot. Det här är för bra för att inte känna till. Nästa kurstillfälle är den 13 oktober kl 10 – 16 på Rudegården. Läs mer här.

Ett tips som vi brukar ge till dem som vill boka en session med oss är att titta på vår gratis föreläsning på youtube. Då kommer vi ännu snabbare fram och kan lösa problemet. Det blir dessutom allt vanligare att vi har våra möten över messenger och det fungerar lika bra. Gratis föreläsningen ”Tankar skapar framtid” del 1 hittar du under rubriken ”Om tankecoaching”

Vill du komma på en session med någon av oss så kan du läsa mer här.

Vill du veta när vi har öppna kurser eller få andra tips så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev, följa oss på youtube (tankecoaching), följa oss på facebook (tankecoaching). Då kommer du få tips och ha bra koll på när det händer.

Vill du att vi kommer till din arbetsplats eller till en privat grupp så ringer du och pratar med någon av oss.

Gå in på youtubekanalen ”TankeCoaching” så hittar du en massa bra tips och även en kort instruktion till hur du knackar F-EFT. Vi kommer löpande lägga ut bra tekniker och info på kanalen så prenumerera du med så missar du inte tipsen.

Vi vill och kan hjälpa människor att må bra och det här är extremt effektfullt. Vi kan inte lova något men det kan ingen göra om någonting. Testa du med, tänk om det fungerar även för dig. En teknik för livet som du alltid har med dig, kan det bli bättre…

Det här är alldeles för bra för att inte känna till.

/// Håkan