Upplev den bästa av världar på din arbetsplats

Upplev den bästa av världar på din arbetsplats

mars 13, 2023 Uncategorized 0

Visst finns det många arbetsplatser som är väl värda en upplyftande inspirationsföreläsning med enkla supereffektiva verktyg av högsta klass, som stärker människor rejält? Kanske din egen?

Under ett par speciella år blev det paus för oss med att vara ute och inspirera medarbetargrupper och chefsgrupper. Men nu är vi rejält på gång att komma ut på arbetsplatserna för att föreläsa och hålla kurser igen! Vi är peppade och bokningarna rullar in. Nu fortsätter vi fylla de lediga luckorna under våren, sommaren och hösten.

Tänk så här… Hur kommer det kännas när ingen på jobbet behöver uppleva stress eller sakna motivation? Vad kommer bli annorlunda när alla automatiskt har fullt fokus på det positiva i sig själva och i andra? Och vilka effekter kommer visa sig när ni knäckt koden till att snabbt och lätt uppnå höga mål? I föreläsningen ”Mental träning för arbetslivet” flyttar vi på de osynliga spärrarna och öppnar för att ni omedelbart ska kunna skapa den bästa av världar just på er arbetsplats.

Oavsett bransch och oavsett var i landet det är – tipsa gärna din egen och andra arbetsgivare om oss på TankeCoaching. Genom att du delar vidare kommer många fler få chansen att förstå enkelheten i tankens kraft och få nycklarna till att må bättre på alla sätt.

Och om du själv är den som kan fatta beslut om att boka föreläsning till arbetsplatsen – skriv till någon av oss så ser vi till att ni får något riktigt bra.

Helene & Håkan, TankeCoaching