”Men det här skulle man ju få lära sig i skolan!!”

”Men det här skulle man ju få lära sig i skolan!!”

oktober 12, 2022 Uncategorized 0

Precis de orden säger i princip alltid någon eller några av våra åhörare på föreläsningarna ”Tankar skapar framtid” och ”Mental träning för arbetslivet”. Så även idag när vi föreläste för personalgrupper på en kommun. Vi kan inte mer än hålla med – visst skulle vi alla behöva den här kunskapen redan från barnsben.

Tänk om vi kunde få behålla och stärka självkänslan, självkärleken och självförtroendet redan från början.. Och tänk så oerhört värdefullt om vi lärde oss förstå hur våra tankar påverkar våra känslor som styr både beteenden och resultat.. Och inse vilken skillnad det skulle vara om alla redan från början fick träna upp förmågan att stilla sinnet och välja tankar..!

Den spontana kommentaren ”Men det här skulle man ju få lära sig i skolan!!” har följt oss regelbundet sedan vi startade med TankeCoaching för över tio år sedan. Jag vill därför uppmana alla som är involverade i skolvärlden på något sätt, att kontakta oss så kommer vi med glädje och inspirerar och boostar både lärare, föräldrar och elever till att prestera lättare och SAMTIDIGT må bättre. Låt oss se till att våra barn – och alla som är med våra barn – verkligen får möjlighet att att förstå och bemästra tankens kraft. Det banar väg för att bygga upp äkta välmående som håller hela livet ut.

Finns det någonting som är viktigare än att få må bra på riktigt?

///Helene & Håkan – TankeCoaching