Tre säkra sätt att göra dig lycklig

Tre säkra sätt att göra dig lycklig

mars 15, 2016 Uncategorized 0

valvarjedagMånga gånger önskar och förväntar vi oss att andra ska göra oss lyckliga. Men du är oändligt kraftfull och har en förmåga som är enastående, så varför lägga det ansvaret på någon annan? Det finns många sätt att göra dig själv lycklig på – och vad som gör just dig lycklig det är det bara du som vet.

För dig som vill ha lite inspiration på vägen kommer här några säkra tips som sannolikt kommer ge dig äkta känslor av lycka:

1) Fyll dig med känslor av tacksamhet.
Tacksamhet är en avgörande faktor för att känna lycka. Tänk på allt du faktiskt har i ditt liv idag och sug in den sköna känslan av tacksamhet! Allt som händer bygger dessutom på universella lagar om vibration, vilket också gör att ju mer du känner dig tacksam desto mer får du att vara tacksam över…

2) Du förtjänar att vara lycklig.
Inse att du förtjänar att vara lycklig. Det finns ingenting du behöver göra för att förtjäna att vara lycklig redan nu. Du behöver inte prestera något eller vänta på något. Slappa av och förstå att du är värd att må maximalt bra just precis nu.

3) Rensa negativa tankar.
Negativitet finns överallt hela tiden. Precis som allt positivt också finns hela tiden… Gör dagligen medvetna val att fokusera på det du vill ha mer av i livet. Använd dig exempelvis av den så kallade ”stop-it-tekniken”: Så fort en negativ tanke dyker upp – flytta omedelbart din uppmärksamhet från det som ger dig negativa känslor, till någonting som känns bättre (precis vad som helst). Det är egentligen ganska uppenbart: gnäll, irritation, frustration, kritiserande skapar sällan goda känslor. Och optimism, omtanke, kärleksfullhet och entusiasm ger dig goda goda känslor… Så vill du känna mer lycka i livet – välj helt enkelt tankar som skapar känslor av kärlek och glädje.

//Kram, Happy Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.