Lyckoformeln till ett magiskt 2016

Lyckoformeln till ett magiskt 2016

december 19, 2015 Uncategorized 0

Vi brukar ofta sammanfatta våra öppna föreläsningar med en formel. En lyckoformel kan man säga. Och när vi lever efter den så höjer vi vår egen frekvens och saker börjar falla på plats. Då börjar vi må vi riktigt bra och automatiskt börjar vi skapa vårt bästa liv. Så bestäm dig för att släppa taget om begränsande tankar som får dig att tveka på om du klarar det du vill. Och släpp taget om blockerande tankar som får dig att känna att du inte är värd det du önskar. Du klarar det du vill och du är på alla sätt värd det allra bästa!

Så här kommer formeln som öppnar upp för maximal glädje och helt nya möjligheter:

Välj att hela tiden tänka och göra det som ger dig de godaste känslorna. Och gör det så maximalt fullt ut du bara kan! Gör det – och fortsätt göra det – helt utan förväntningar eller krav på vad resultatet borde eller måste bli.

Det är allt. Och det är du värd.

Känn in – vad innebär ”de godaste känslorna för just dig” i varje given stund? Kanske känslan av lugn och stillhet. Eller kärlek och energi. Eller något annat helt annat som känns lätt och skönt för dig. Det är du som känner och väljer!

2016Det här kommer att ta dig in i ett positivt flöde som tar dig dit du ska, när du ska, med den du ska vara med. Du kommer att upptäcka att härliga synkroniciteter kommer in i ditt liv.  Kom ihåg: Du är alltid fri att välja.

Så det spelar ingen roll hur det varit tidigare. För varje ögonblick är nytt och det är du som styr och ställer i ditt sinne. Just precis nu börjar förändringen – om det är det du vill… Det du väljer kommer att skapa nästa ögonblick, nästa månad, ditt nästa magiska år 2016.

”Det är som du säger att det är – 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan!”
”Det blir som du säger att det är.”
-Bentinho Massaro-

//Helene & Håkan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.