Visualisering för framgång

Visualisering för framgång

mars 1, 2015 Uncategorized 0

team relaxDu är inte ensam. Det är många som gett upp sina mål eftersom de upplever att de ”misslyckats”. Då är det ett utmärkt läge att börja tänka i nya banor. Kom igen. Välj nu att kliva upp, borsta av dig och sätta igång igen. 

Se det inte som ett misslyckande. Välj istället att kalla det feedback eller lärdom.  De misslyckanden som finns är att inte försöka – eller att inte kliva upp efter att du ramlat.

Så för att hitta den rätta känslan igen och ta nya tag för att uppnå det du vill, börja dagligen anända denna mycket enkla effektiva MindPowerövning för framgång. Repetera följande för dig själv så kommer du uppleva hur inspirationen väcks och hur du åter börjar ta steg framåt, i riktining mot målet.

Visulisering för framgång:

Sätt dig skönt och slappna av. Flytta ditt fokus till det du vill uppnå. Måla upp bilden av att du är där, du är framme. Se för din inre syn så många detaljer du kan i din härliga målbild. Le… Fundera en stund över varför du vill uppnå målet. Det kommer att trigga dig. Prata sedan positivt med dig själv, om och om igen. Förbjud negativitet och olika former av självanklagelser och prata med dig själv som att du fixar det. Boosta dig själv med att ofta upprepa de kraftfulla orden: ”Allt jag behöver finns inom mig nu”. 

Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.