Din framtid börjar med nästa tanke

Din framtid börjar med nästa tanke

februari 14, 2015 Uncategorized 0

tänka tankeRedan nu har du det i särklass mest kraftfulla verktyg som finns i världen för att må bättre och uppnå det du vill! Det är ett verktyg som vi alla har. Tyvärr använder vi det ofta på ett sätt som stjälper oss snarare än att det hjälper oss. Det kraftfulla verktyget jag syftar på är våra egna tankar. Skulle vi tittar vi på den energi som våra tankar skapar skulle det få den mest avancerade datorn i världen att framstå som en liten leksak…

Det mesta talar för att du kan bli, göra eller få vad du vill när du medvetet börjar välja tankar. Ofta lever vi i en slags sämre version av oss själva istället för att ta ansvar för vårt tänkande. När vi tar ansvar för vad vi tänker släpper vi successivt taget om begränsningar och börjar istället frigöra vår obegränsade potential.

Att vi har det här fantastiska verktyget (dvs våra tankar) betyder inte att vi med lätthet alltid använder det på ett sätt som är mest gynnsamt för oss. Nummer 1 för att börja frigöra den potential som finns inom dig  är att börja tänka på vad du tänker på. Först då kan du medvetet börja välja nya värdeskapande tankar. När du bygger upp den vanan har du satt igång en oerhört spännande process.

Det är mycket kraft i dina tankar. Din framtid börjar med din nästa tanke!

Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.