Väljer du tankar själv?

Väljer du tankar själv?

november 20, 2017 Uncategorized 0

hswowIdag tänker jag lite på det här med fokus. Tänk vad lätt det är att ramla iväg med sitt fokus på sånt som vi inte mår bra av… Vi kanske ältar något som har varit. Eller så målar vi upp oönskade scenarion över det som inte har hänt än. Och tänk – allt försiggår bara i våra egna huvuden. Har du reflekterat över det…?

När vi kollar av med deltagarna på våra föreläsningar och kurser brukar i stort sett samtliga hålla med om att vi faktiskt kan välja tankar. Och ändå så tänker vi på sånt vi får dåliga känslor av. Som att det är dåligt väder… eller att jag inte hann allt jag borde…. eller att han eller hon inte är riktigt klok… eller att det där jag vill säkert inte kommer gå…

Men du. Gör så här: Testa att ta ett djuuupt andetag. Precis nu. …. …. Och efter att du andas ut så checkar du av med dig själv: Hade du precis nu fokus på det du vill ha mer av i ditt liv – något som känns bra? Eller hade du fokus på det du vill ha mindre av i ditt liv – något som inte ger goda känslor? OM du har fokus på det du inte vill ha – BYT fokus! Alltså börja motionera din förmåga att helt av egen kraft börja välja tankar. Styr om och om och om igen under dagen ditt fokus till det som ger dig de godaste känslorna.

Jag är väldigt säker på att du kommer märka stor skillnad både i ditt mående och i vad du attraherar och manifesterar i ditt liv. Du kommer uppleva att det faktiskt är du som är kraften i ditt liv och du kan påverka så mycket mer än du kanske tidigare insett.

Tips:
Lyssna på den här varje dag i bilen under de kommande veckorna. Stärkande affirmationer som du kan visualisera önskade bilder till. Det kommer hjälpa dig på traven att kliva in i din egen skaparkraft och bli ännu mer säker på att styra ditt fokus.

//Helene

Vill du ha mer inspiration och extra stöd? Boka personligt TankeCoaching-möte eller var med öppen föreläsning eller kurs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.