Väck upp och använd DIN kraft

Väck upp och använd DIN kraft

januari 15, 2018 Uncategorized 0

Många tror att vi bara jobbar med föreläsningar och kurser. Men TankeCoaching är så mycket mer. Bland annat så går det att boka in privatlektioner. Dvs Personlig TankeCoaching. Då får du lära dig hur tankens kraft verkligen fungerar + plus att du alltid får enkla och kraftfulla verktyg som passar just dig bäst.

Det finns många olika syften att ge sig själv sån här exklusiv tid (vilket vi annars oftast bara gör när det gäller yttre ting…) Ett övergripande syfte är givetvis MÅ BRA. De alla flesta vet att vårt mående och vår hälsa påverkas av att vi rör på oss (motion) och hur vi käkar (kost). Men de allra flesta har idag också insikten om att våra egna TANKAR har stor inverkan på vårt mående (även om inte alla är medveten om HUR stor inverkan och på vilket sätt).

När jag frågar så är det ganska få människor som har koll på vad de tänker och ganska få VÄLJER medvetet vad de vill ha sitt fokus på. Vilket gör att vi mår som vi mår, utifrån de omständigheter som är i livet… Och saker liksom bara blir som de blir, utifrån de omständigheter som är i livet…

Så behöver det inte vara. Vi alla har sååå mycket mer kraft inom oss själva än vi hittills har förstått. Och är det något som jag brinner för så är det att hjälpa människor att väcka upp den och börja använda den i betydligt större utsträckning.

Lev livet fullt ut med harmoni, energi och magi!

//Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.