Till dig 💖

Till dig 💖

april 8, 2018 Uncategorized 0

Du Àr hÀr för att göra ditt liv till det bÀsta du kan leva. PÄ alla sÀtt. Och det Àr din gÄva till mÀnskligheten. DÀrför behöver du Àlska, respektera och vÀrdesÀtta dig sjÀlv. VÄga vara dig sjÀlv, den du innerst inne Àr.

Det handlar inte om att ”rĂ€dda hela vĂ€rlden”. Ditt syfte Ă€r att Ă€lska ditt liv sĂ„ mycket att du börjar göra det som Ă€r du. SĂ„ att du kan visa vĂ€rlden att det Ă€r möjligt.

DIN GLÄDJE Ă€r viktigast. Din glĂ€dje Ă€r vad som förĂ€ndrar frekvensen pĂ„ planeten. Det Ă€r dĂ€rför mĂ€nniskor Ă€r hoppfulla nu. Planeten hĂ„ller frekvensen av hopp just nu, eftersom DU Ă€r med och hĂ„ller frekvensen av glĂ€dje. Och den pĂ„verkar allt och alla. FörstĂ„: din glĂ€dje gör skillnad!

Det hÀr Àr den effekt som kommer av att du lyssnar pÄ din intuition (och den viskar konstant till dig frÄn din insida). SÄ lyssna pÄ intuitionen och gör det som Àr rÀtt för DIG. SÄ att du kan följa din egen inre vÀgvisare, hela vÀgen till ditt livssyfte.

Du Ă€r hĂ€r för att ge, för vara i ”service”. MĂ€rk vĂ€l, inte för att offra dig gör allt och alla till vilket pris som helst, utan för att ge av det fantastiska unika som Ă€r du. PĂ„ DITT sĂ€tt.

LĂ„t inte gammal kvĂ€vande Jantelag Ă€ga dig mer. Sluta gömma dig. Sluta förminska dig sjĂ€lv. Sluta lyssna pĂ„ den dömande rösten som skrĂ€nar. Stanna upp och stilla sinnet… DĂ„ kan du helt plötsligt kĂ€nna och verkligen inse att:

Ingen annan Àr som du. Du har gÄvor som Àr helt unika för dig. Och du kan vara fullkomligt trygg att anvÀnda dem.

Älska den du Ă€r. StrĂ„la den du Ă€r. Börja göra det hjĂ€rtat lĂ€ngtar efter. Ta plats. Nu. VĂ€rlden vĂ€ntar pĂ„ dig.

Ditt liv Ă€r ditt. Det Ă€r en gĂ„va till dig sjĂ€lv och vĂ€rlden. Det Ă€r en present som vĂ€ntat lĂ€nge nog pĂ„ att öppnas. Det Ă€r 2018 nu… Lev. Ditt. Liv. 💖

//Helene Telin