Boka nu så kommer vi till er innan sommaren

Boka nu så kommer vi till er innan sommaren

maj 8, 2018 Uncategorized 0

Här kommer två heta tips för inspiration och mental styrka.

1) Många påstår att ”vi blir vad vi tänker”. Men vad innebär det egentligen? Efter inspirationsföreläsningen ”Mental träning för arbetslivet” kommer det vara tydligare än någonsin och du kommer veta precis hur du gör för att skapa de förändringar du vill ha i livet. Du får ovärderliga nycklar till att må på topp och prestera på topp i alla områden i livet. Boka den här inspirerande och stärkande TankeCoaching-föreläsningen nu så kommer vi till er arbetsplats innan sommaren!

Under föreläsningen öppnar vi också den värdefulla verktygslådan med enkla effektiva mentala tekniker. Det fina är att flera av dem kan du smidigt väva in i din vardag. Det gör att det blir både lätt och effektivt att tanketräna.

Sammanfattningsvis kan du under föreläsningen förvänta dig en ström av tänkvärdheter och positiv energi, samt en dos skön avkoppling. Vår utgångspunkt är alltid ditt välmående och självledarskap.

Du har kraften. Vi inspirerar och hjälper dig att plocka fram den!

2) Om du inte kan vänta tills föreläsningen och vill ha inspiration redan här och nu – lyssna på den här videon ”Fokuseringsövning som skapar sköna tankar och glädje”. Det ger dig garanterat massor av goda vibbar.

//Helene Telin

https://www.youtube.com/watch?v=oYxZMcc-dXs

Har du frågor eller vill boka så hör av dig när du vill! 
helene.telin@tankecoaching.se (070-3186611)
hakan.berggren@tankecoaching.se (070-2087766)