Attraktionslagen – 3 tips

Attraktionslagen – 3 tips

augusti 1, 2017 Uncategorized 0

giving mellanstorMen alltså vad är egentligen attraktionslagen? Ja du, det kan man beskriva på många olika sätt. Men här är min enklaste förklaring får bli nåt sånt här:

Attraktionslagen är en universell lag som enkelt förklarat innebär att det du sänder ut kommer tillbaka. Man kan beskriva det som att allt och alla är energi och det vi drar till oss (alltså helt enkelt det vi attraherar) är det som matchar den frekvens vi själva har (den energi vi strålar/sänder ut). Så för att uppnå och uppleva andra saker i livet så är det din egen frekvens du behöver förändra.

Alla tankar vi har skickar signaler, så för att få det du önskar behöver du först och främst veta vad du vill. Något vi sällan tänker på är att vi faktiskt fokuserar vi på det vi inte vill. (Har du tänkt på det…?) Vi känner alltså brist på något sätt. (Och ofta är den bristen grundad på någon form av rädsla i grund och botten).

Många brukar beskriva det som att det typ är samma sak som att ställa in radion på P1 fastän man vill höra P3. Frekvensen matchar inte…

Och du vet det där otäcka oljudet som blir då när det är miss-match. Fundera lite – har du något ”oljud” i ditt liv eller är det mer som ljuv musik…

Det är alltså samma sak med dina egna tankar! Du behöver matcha det du vill dra till dig för att få det du önskar. Vad det handlar om är helt enkelt att bli medveten om vad du tänker, känner och tror på och istället börja grunda dina tolkningar och sanningar kärlek och överflöd istället.

Och hur kan man göra det då? Ja men självklart får du några tips här.

Tre tips för att använda attraktionslagen på ett gynnsamt sätt:

1. Tänk dagligen på vad du tänker och fokusera på det du vill. Känn känslan som att du har det nu och du förändrar din egen frekvens och matchar bättre din önskan.

2. Jobba dagligen med att höja din egen frekvens. Det gör du enklast genom att i största möjliga utsträckning göra sådan du mår bra av! Välj själv, precis vad som helst som får dig att känna dig harmonisk, lekfull, passionerad eller på annat sätt må bra. Kanske ta ett bad, träna, kramas, baka, sjunga, eller lyssna på musik. Eller nåt helt annat. Följ din inre glädje. (Obs. När vi gör det vi verkligen brinner för – då funkar det här helt automatiskt…)

3. Var ärlig med dig själv och gå till botten med dina negativa känslor emellanåt. Sitt i stillhet och känn in vad du har för dolda övertygelser som hindrar dig från att tro att du är värd och kan få det du innerst inne önskar. Acceptera fullt ut och släpp taget och du kan ännu lättare ägna dig åt punkt ett och två igen…

Helene

Få mer inspiration kring attraktionslagen och skaparkraft. Var med på ett öppet event eller boka Personligt TankeCoaching-möte.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.