Privat TankeCoaching-program

Transformation och självledarskap genom tankens kraft

Det här är en unik individanpassad process som hjälper dig till ett personligt paradigmskifte för att bli det bästa versionen av dig själv. Vi kommer identifiera och neutralisera de medvetna och undermedvetna begräsningarna som idag hindrar dig från att vara, göra och ha det du vill. Och du kommer bygga upp helt nya positiva tankemönster, sanningar och vanor för att superaccelerera i riktning mot dina mål – SAMTIDIGT som du mår riktigt bra på djupet.

Det här personliga TankeCoaching-programmet skapar stora verkliga förändringar där du både mår genuint bra på alla sätt – och skapar det du vill. Det är inte meningen att vi ska behöva känna exempelvis stress, press och oro. Det är tankar som triggas och de är fullt möjliga att neutralisera, så att du kan känna äkta balans och styrka – oavsett yttre omständigheter. Nu får du nycklarna till att leva inifrån och ut.

Under processen kommer du få tydliga förklaringar till hur dina tankar påverkar ditt liv, ditt mående och dina resultat. Och du kommer får en perfekt blandningar av inspiration och verktyg av högsta klass, som ger dig kraft att skapa det just du vill åstadkomma med ditt program.

Är du redo att skapa verkliga förändringar? I så fall kan TankeCoaching-programmet vara för dig.

INNEHÅLL

Eftersom det här TankeCoaching-programmet anpassas till 100 procent efter dig och dina behov, så är innehållet dynamiskt. Vi träffas en gång varannan vecka under 4 månader. Du kommer också få ett individuellt anpassat paket med olika verktyg, övningar och material i form av filmer, dokumentation och ljudfiler för mental omprogrammering. Materialet kommer du sedan behålla och kunna fortsätta din process efter avslutat program.

BOKA FRITT SAMTAL

Boka ett kostnadsfritt samtal för att får veta mer. Vi vet att programmet inte är för alla. Vid vårt samtal så bedömer vi tillsammans om det här är det bästa för dig. Det fria samtalet binder dig inte till att boka programmet.