Inspelning med dina personliga affirmationer eller din visualiseringsberättelse

Beställ dina egna helt personliga affirmationer eller din egen guidade visualiserings-berättelse inspelad på ljudfil mp3. I inläsningen kommer ditt namn finnas med så det blir så kraftfullt och exakt som möjligt. Skräddarsytt för dig, precis som du vill ha det. Det är mycket enkelt att beställa. Du fyller bara i formuläret här nere på sidan.

  • Om du väljer att beställa affirmationer så skickar du dem du vill ha inspelade. Vi rekommenderar cirka 3-12 st. (Obs, max 20 affirmationer per beställning.) Vill du ha hjälp att hitta passande affirmationer så kan du antingen titta här i listorna där du får tips: Se exempel på affirmationer. Eller så beskriver du i meddelandet vad du vill känna och uppnå så ger vi dig förslag på passande affirmationer.
  • Om du väljer att beställa en visualiserings-berättelse så skriver du antingen en berättelse om det du vill visualisera och skickar till oss. (Obs, den får max innehålla cirka 500 ord totalt.) Vill du ha hjälp att skapa din berättelse så skriver du i punktform vad du vill känna och uppleva så skapar vi en visualiserings-berättelse åt dig som vi spelar in.

Tips på områden att skapa visualiserings-berättelse kring: 

“Din perfekta hälsa”, “Ditt äventyrliga liv”, “Din liv som rik och fri”, “Ditt liv på ditt drömjobb”, “Ditt liv med självkänsla och självförtroende på topp”, “Din fantastiska kärleksrelation med din livskamrat”, “Din harmoniska stressfria tillvaro”, “Ditt lyckliga och glädjefyllda liv”, “Ditt liv i 5D när du lever från hjärtat”, “Din optimala sovrutin där du somnar lätt, sover gott och vaknar pigg”. “Din perfekta dag i ditt drömliv”:

I priset ingår tre ljudfiler i olika versioner:

Oavsett om du väljer affirmationer eller visualiserings-berättelse så får du din inspelning i tre versioner.

Version 1) Version utan inledande guidad avslappning där endast dina affirmationer eller din visualiserings-berättelse spelas in. Den passar bra om du vill lyssna utan att gå ner i djup meditation.

Version 2) Subliminal version. Det innebär att ditt undermedvetna kan registrera budskapet, men observera att de är knappt hörbara för örat. Den passar bra att lyssna på i samband med att du ska sova.

Version 3) Meditations-version med en kort inledande guidning till djup avslappning. Den passar bra när du vill gå ner i djupare meditation eller när du ska sova.

Version 1 och 2 blir ca 10 minuter lång. Vill du lyssna längre så sätt den på “repeat”. Version 3 blir längre på grund av den inledande guidade avslappningen. Alla ljudfiler har avkopplande bakgrundsmusik med ljud av havsvågor.

Provlyssna här

Exempel på affirmationer med manlig röst:

 

Exempel på affirmationer med kvinnlig röst:

 

Exempel på visualiserings-berättelse med kvinnlig röst “Din perfekta dag i ditt drömliv”:

 

Betalning och leverans

När vi spelat in och byggt ihop dina ljudfiler meddelar vi dig via mail att de är klara. Då betalar du enkelt via Swish (betalningsuppgifter kommer i mailet). Priset är 799 kronor för dina tre skräddarsydda ljudfiler. När vi mottagit din betalning skickar vi en länk till dina ljudfiler via dropbox. Leveranstid är från en par dagar till cirka en vecka.

Varför lyssna på personliga affirmationer eller guidad visualisering?

Att använda positiva affirmationer eller guidad visualisering är ett effektivt sätt att programmera om sinnet och våra tankemönster. Våra automatiska tankar skapar vårt liv och när vi förändrar dessa så förändras livet. Två nycklar till att lyckas med affirmationer och visualisering är repetition och känsla.

Många vi träffar upplever att det känns tröttsamt eller svårt att vara uthållig och medvetet repetera affirmationer eller visualisera sitt önskade tillstånd.. Det hjälper vi dig nu genom att du kommer kunna lyssna på dem. De affirmationer och den visualisering som du hittar på nätet är generella och inte direkt anpassad för ditt unika vill. Nu får du exakt de affirmationer eller den visualiserings-berättelse som du vill ha, specialanpassade för dig med skön bakgrundsmusik som förstärker dina goda känslor. De talar dessutom till dig vid namn för att förstärka ytterligare. Kraftfullt, personligt och helt unikt!

Beställ här

Det är mycket enkelt att beställa! Du fyller bara i det här formuläret. När vi får din beställning så kommer du bli kontaktad av oss via mail. Vi har då en mail-konversation tillsammans för att se till att du får dina ljudfiler som du vill ha dem.