Ljudfiler med dina personliga affirmationer

Beställ skräddarsydda ljudfiler med DITT namn och DINA egna affirmationer

Nu kan du få dina egna helt personliga affirmationer inspelade på ljudfil (mp3). I ljudfilerna kommer ditt namn finnas med så det blir så kraftfullt och exakt som möjligt. Skräddarsytt, precis så som du vill ha det – exakt för DIG! Det är dessutom enkelt att beställa. Du fyller bara i formuläret här nere på sidan. 

Välj dina personliga affirmationer

Välj affirmationer själv eller så hjälper vi dig att ta fram förslag utan extra kostnad.

Det finns tre olika sätt att välja affirmationer till dina ljudfiler:

1. Antingen skapar du dina affirmationer själv. (Skriv i så fall korta positiva påståenden formulerade i presens.)
2: Eller så väljer du ut några i listorna på sidan: “Exempel på affirmationer”. Där finns många olika kategorier och affirmationer att välja bland.
3. Ett tredje alternativ är att du inte anger några affirmationer, utan istället beskriver hur du skulle vilja känna och vad du skulle vilja uppnå. Då tar vi utan extra kostnad fram förslag på affirmationer till dig (som du kommer få godkänna innan inspelning).

Du väljer själv hur många du vill ha. Vår rekommendation är att ha mellan 3 – 12 affirmationer i ljudfilen. Dessa kommer att upprepas om och om igen under ca 10 minuter. Vill du lyssna längre så sätt den på “repeat”. När du valt de affirmationer du vill ha så skriver du in dem i beställningsformuläret.

Bakgrundsmusiken i dina två ljudfiler

I priset ingår två olika inspelningar. En med avkopplande bakgrundsmusik för meditation + en med inspirerande bakgrundsmusik.

Den ena ljudfilen med avkopplande bakgrundsmusik syftar till att lättare ta dig ner i djup avslappning där vi är som mest mottagliga för affirmationer och suggestioner. Därför passar den extra bra vid mental avslappning/meditation. Obs! Den får inte användas när du kör bil eller annat fordon då du behöver vara vaken och alert.

Den andra ljudfilen med inspirerande bakgrundsmusik passar bäst att använda när du vill lyssna och stärka dig i vardagen. Du kan använda den närsomhelst under dagen, exempelvis i bilen, bussen, hemma, på promenaden, i gymmet etc.

Provlyssna  här

Exempel 1: “Johns affirmationer” med avkopplande bakgrundsmusik “Inre lugn”.

Exempel 2: “Annas affirmationer” med avkopplande bakgrundsmusik “Inre lugn”.

Exempel 3: “Johns affirmationer” med inspirerande bakgrundsmusik “Inspiration”.

Exempel 4: “Annas affirmationer” med inspirerande bakgrundsmusik “Inspiration”.

Specialerbjudande, betalning och leverans

När vi spelat in och byggt ihop dina två ljudfiler meddelar vi dig via mail att de är klara. Då betalar du enkelt via Swish (betalningsuppgifter kommer i mailet). Priset är 798 kronor för dina två unika skräddarsydda ljudfiler. OBS! Just nu är det ett release erbjudande på 50 % så du betalar bara 399 kronor för båda ljudfilerna!

Varje ljudfil är cirka 10 minuter lång. När vi mottagit din betalning skickar vi en länk till dina ljudfiler via dropbox. Leveranstid är från en par dagar till cirka en vecka.

Varför lyssna på personliga affirmationer?

Att använda positiva affirmationer är ett effektivt sätt att programmera om sinnet och våra tankemönster. Våra automatiska tankar skapar vårt liv och när vi förändrar dessa så förändras livet. Två nycklar till att lyckas med affirmationer är repetition och känsla. Många vi träffar upplever att det känns tröttsamt eller svårt att vara uthållig och repetera affirmationer till sig själv. Det hjälper vi dig nu genom att du kommer kunna lyssna på dem. De affirmationer som du hittar på nätet är generella och inte direkt anpassad för ditt unika vill. Nu får du exakt de affirmationer som du vill ha, specialanpassade för dig med skön bakgrundsmusik som förstärker dina goda känslor. De talar dessutom till dig vid namn för att förstärka ytterligare. Kraftfullt, personligt och helt unikt!

Beställ genom att fylla i det här formuläret

Det är mycket enkelt att beställa! Du fyller bara i det här formuläret. När vi får din beställning så kommer du bli kontaktad av oss via mail. Vi har då en mail-konversation tillsammans för att se till att du får dina ljudfiler som du vill ha dem.