Ljudfiler med dina personliga affirmationer

Beställ skräddarsydda ljudfiler med DITT namn och DINA egna affirmationer och en fil med subliminala affirmationer.

Nu kan du få dina egna helt personliga affirmationer inspelade på ljudfil (mp3). I ljudfilerna kommer ditt namn finnas med så det blir så kraftfullt och exakt som möjligt. Skräddarsytt, precis så som du vill ha det – exakt för DIG! Du får även en ljudfil med subliminala affirmationer. Det innebär att du inte hör dom utan du kan bara ana dom men ditt undermedvetna hör dom. Passar extra bra under natten. Det är dessutom enkelt att beställa. Du fyller bara i formuläret här nere på sidan. 

Välj dina personliga affirmationer

Välj affirmationer själv eller så hjälper vi dig att ta fram förslag utan extra kostnad.

Det finns tre olika sätt att välja affirmationer till dina ljudfiler:

1. Antingen skapar du dina affirmationer själv. (Skriv i så fall korta positiva påståenden formulerade i presens.)
2: Eller så väljer du ut några i listorna på sidan: “Exempel på affirmationer”. Där finns många olika kategorier och affirmationer att välja bland.
3. Ett tredje alternativ är att du inte anger några affirmationer, utan istället beskriver hur du skulle vilja känna och vad du skulle vilja uppnå. Då tar vi utan extra kostnad fram förslag på affirmationer till dig (som du kommer få godkänna innan inspelning).

Du väljer själv hur många du vill ha. Vår rekommendation är att ha mellan 3 – 12 affirmationer i ljudfilen. Dessa kommer att upprepas om och om igen under ca 10-15 minuter. Vill du lyssna längre så sätt den på “repeat”. När du valt de affirmationer du vill ha så skriver du in dem i beställningsformuläret.

Bakgrundsmusiken i dina tre ljudfiler

I priset ingår tre olika inspelningar.

I den första hör du affirmationerna tydligt.
I den andra dominerar musiken mer men du hör affirmationerna.
I den tredje hör du inte affirmationerna utan du kan bara ana dom men ditt undermedvetna hör dom. Du får affirmationerna subliminalt. Det fungerar bäst med hörlurar.

 

Provlyssna  här

Exempel 1: “Johns affirmationer” med avkopplande bakgrundsmusik och vågskvalp

Exempel 2: “Annas affirmationer” med avkopplande bakgrundsmusik och vågskvalp

Exempel 3: “Johns affirmationer” där musiken dominerar men du hör affirmationer.

Exempel 4: “Annas affirmationer” där musiken dominerar men du hör affirmationer.

Exempel 5: “Johns affirmationer” subliminalt med en pårlande bäck. Passar bra att sova till.

Exempel 6: “Annas affirmationer” subliminalt med en pårlande bäck. Passar bra att sova till.

Betalning och leverans

När vi spelat in och byggt ihop dina två ljudfiler meddelar vi dig via mail att de är klara. Då betalar du enkelt via Swish (betalningsuppgifter kommer i mailet). Priset är 799 kronor för dina två unika skräddarsydda ljudfiler.

Varje ljudfil är cirka 10 minuter lång. När vi mottagit din betalning skickar vi en länk till dina ljudfiler via dropbox. Leveranstid är från en par dagar till cirka en vecka.

Varför lyssna på personliga affirmationer?

Att använda positiva affirmationer är ett effektivt sätt att programmera om sinnet och våra tankemönster. Våra automatiska tankar skapar vårt liv och när vi förändrar dessa så förändras livet. Två nycklar till att lyckas med affirmationer är repetition och känsla. Många vi träffar upplever att det känns tröttsamt eller svårt att vara uthållig och repetera affirmationer till sig själv. Det hjälper vi dig nu genom att du kommer kunna lyssna på dem. De affirmationer som du hittar på nätet är generella och inte direkt anpassad för ditt unika vill. Nu får du exakt de affirmationer som du vill ha, specialanpassade för dig med skön bakgrundsmusik som förstärker dina goda känslor. De talar dessutom till dig vid namn för att förstärka ytterligare. Kraftfullt, personligt och helt unikt!

Beställ genom att fylla i det här formuläret

Det är mycket enkelt att beställa! Du fyller bara i det här formuläret. När vi får din beställning så kommer du bli kontaktad av oss via mail. Vi har då en mail-konversation tillsammans för att se till att du får dina ljudfiler som du vill ha dem.