Inspelning med dina personliga affirmationer eller din visualiseringsberättelse

Beställ dina egna helt personliga affirmationer eller din egen guidade visualiserings-berättelse inspelad på ljudfil mp3. I inläsningen kommer ditt namn finnas med så det blir så kraftfullt och exakt som möjligt. Skräddarsytt för dig, precis som du vill ha det. Det är mycket enkelt att beställa. Du fyller bara i formuläret här nere på sidan.

  • Om du väljer att beställa affirmationer så skickar du dem du vill ha inspelade. Vi rekommenderar cirka 3-12 st. (max cirka 20 affirmationer per beställning.) Vill du ha hjälp att hitta passande affirmationer så kan du antingen titta här i listorna där du får tips: Se exempel på affirmationer. Eller så beskriver du i meddelandet vad du vill känna och uppnå så ger vi dig förslag på passande affirmationer.
  • Om du väljer att beställa en visualiserings-berättelse så skriver du antingen en berättelse om det du vill visualisera och skickar till oss. (Max cirka 500 ord totalt.) Vill du ha hjälp att skapa din berättelse så skriver du i punktform vad du vill känna och uppleva så skapar vi en visualiserings-berättelse åt dig som vi spelar in.

Oavsett om du väljer affirmationer eller visualiserings-berättelse så får du din inspelning i två versioner med olika bakgrundsmusik. (Beställer du affirmationer inleds den ena ljudfilen en guidad avslappning.) Varje ljudfil blir cirka 10-20 minuter lång. Vill du lyssna längre så sätt den på “repeat”.

Tips på områden att skapa visualiserings-berättelse kring: 

“Din perfekta hälsa”, “Ditt äventyrliga liv”, “Din liv som rik och fri”, “Ditt liv på ditt drömjobb”, “Ditt liv med självkänsla och självförtroende på topp”, “Din fantastiska kärleksrelation med din livskamrat”, “Din harmoniska stressfria tillvaro”, “Ditt lyckliga och glädjefyllda liv”, “Ditt liv i 5D när du lever från hjärtat”, “Din optimala sovrutin där du somnar lätt, sover gott och vaknar pigg”. “Din perfekta dag i ditt drömliv”:

Provlyssna här

Exempel på affirmationer med manlig röst:

 

Exempel på affirmationer med kvinnlig röst:

 

Exempel på visualiserings-berättelse med kvinnlig röst “Din perfekta dag i ditt drömliv”:

 

Ett kort urklipp på en berättelse för viktnedgång, manlig röst:

Betalning och leverans

När vi spelat in och byggt ihop dina ljudfiler meddelar vi dig via mail att de är klara. Då betalar du enkelt via Swish (betalningsuppgifter kommer i mailet). Priset är 799 kronor för dina tre skräddarsydda ljudfiler. När vi mottagit din betalning skickar vi en länk till dina ljudfiler via dropbox. Leveranstid är från en par dagar till cirka en vecka.

Varför lyssna på personliga affirmationer eller guidad visualisering?

Att använda positiva affirmationer eller guidad visualisering är ett effektivt sätt att programmera om sinnet och våra tankemönster. Våra automatiska tankar skapar vårt liv och när vi förändrar dessa så förändras livet. Två nycklar till att lyckas med affirmationer och visualisering är repetition och känsla.

Många vi träffar upplever att det känns tröttsamt eller svårt att vara uthållig och medvetet repetera affirmationer eller visualisera sitt önskade tillstånd.. Det hjälper vi dig nu genom att du kommer kunna lyssna på dem. De affirmationer och den visualisering som du hittar på nätet är generella och inte direkt anpassad för ditt unika vill. Nu får du exakt de affirmationer eller den visualiserings-berättelse som du vill ha, specialanpassade för dig med skön bakgrundsmusik som förstärker dina goda känslor. De talar dessutom till dig vid namn för att förstärka ytterligare. Kraftfullt, personligt och helt unikt!

Beställ här

Det är mycket enkelt att beställa! Du fyller bara i det här formuläret. När vi får din beställning så kommer du bli kontaktad av oss via mail. Vi har då en mail-konversation tillsammans för att se till att du får dina ljudfiler som du vill ha dem.

:::::::::::::::::::::::::::::

Vill du mer?

Visst vet du att vi även har kurser och personliga sessioner för dig som vill mer?
–På “5D Coaching” hittar du våra Öppna event med kurser, föreläsningar och retreats: http://5dcoaching.se/oppna-event/ Kan inte du komma till oss så hör av dig så ser vi över möjligheten att komma till dig!
— För dig som vill ha personligt stöd så hittar du en del av våra privata sessioner här: http://5dcoaching.se/privata-sessioner/
— Vill du hellre jobba hemma själv med din personliga utveckling finns det kurser och ljudfiler i webbutiken. I programmet “Tankar skapar framtid” del 1 och 2 får du ett riktigt superpaket med inspiration, övningar och verktyg för att verkligen förstå och bemästra tankens kraft: http://shop.tankecoaching.se/