Ljudfiler med dina personliga affirmationer

Beställ dina egna helt personliga affirmationer inspelade på ljudfil (mp3). I ljudfilerna kommer ditt namn finnas med så det blir så kraftfullt och exakt som möjligt. Skräddarsytt för dig, precis som du vill ha det. Det är mycket enkelt att beställa. Du fyller bara i formuläret här nere på sidan.

Du väljer själv vilka affirmationer du vill ha inspelade. Vi rekommenderar cirka 3-12 st. Vill du ha hjälp att hitta passande affirmationer så kan du antingen titta här i listorna där du får tips: Se exempel på affirmationer. Eller så beskriver du i meddelandet vad du vill känna och uppnå så ger vi dig förslag på passande affirmationer.

I priset ingår tre ljudfiler i olika versioner: 

Version 1) En ren affirmations-version utan inledande guidad avslappning. Den passar bra om du vill lyssna på dina affirmationer utan att gå ner i djup meditation.

Version 2) En subliminal version. Det innebär att ditt undermedvetna kan registrera dina affirmationer, men att de är knappt hörbara för örat. Den passar bra att lyssna på i samband med att du ska sova.

Version 3) En meditations-version med en kort inledande guidning till djup avslappning. Den passar bra när du vill gå ner i djupare meditation i samband med att du tar emot dina affirmationer.

Version 1 och 2 blir ca 10 minuter lång. Vill du lyssna längre så sätt den på “repeat”. Version 3 blir längre på grund av den inledande guidade avslappningen. Alla ljudfiler har avkopplande bakgrundsmusik med ljud av havsvågor.

Provlyssna  här

Exempel med manlig röst:

Exempel med kvinnlig röst:

Betalning och leverans

När vi spelat in och byggt ihop dina ljudfiler meddelar vi dig via mail att de är klara. Då betalar du enkelt via Swish (betalningsuppgifter kommer i mailet). Priset är 799 kronor för dina tre skräddarsydda ljudfiler. När vi mottagit din betalning skickar vi en länk till dina ljudfiler via dropbox. Leveranstid är från en par dagar till cirka en vecka.

Varför lyssna på personliga affirmationer?

Att använda positiva affirmationer är ett effektivt sätt att programmera om sinnet och våra tankemönster. Våra automatiska tankar skapar vårt liv och när vi förändrar dessa så förändras livet. Två nycklar till att lyckas med affirmationer är repetition och känsla. Många vi träffar upplever att det känns tröttsamt eller svårt att vara uthållig och repetera affirmationer till sig själv. Det hjälper vi dig nu genom att du kommer kunna lyssna på dem. De affirmationer som du hittar på nätet är generella och inte direkt anpassad för ditt unika vill. Nu får du exakt de affirmationer som du vill ha, specialanpassade för dig med skön bakgrundsmusik som förstärker dina goda känslor. De talar dessutom till dig vid namn för att förstärka ytterligare. Kraftfullt, personligt och helt unikt!

Beställ här

Det är mycket enkelt att beställa! Du fyller bara i det här formuläret. När vi får din beställning så kommer du bli kontaktad av oss via mail. Vi har då en mail-konversation tillsammans för att se till att du får dina ljudfiler som du vill ha dem.