JAG-dagar

Jag-dagar – retreat

Inspirerande och avkopplande dagar för återhämtning & inre styrka

De flesta av oss är noga med att tanka bilen och ladda telefonen. Vi är också noga med att ge till omgivningen så att alla andra har det bra. Men många gånger glömmer vi att tanka och att ge till den viktigaste personen i vårt liv – oss själva…

”Jag-dagarna” är ett inspirerande och avkopplande TankeCoaching-retreat på tre dagar för återhämtning och ”tankning”. Hit kommer du för att verkligen landa i dig själv och hämta upp din inre styrka. Vi kan inte ge det vi inte har. Så om vill vi kunna ge av oss själva till andra och samtidigt må bra, så behöver vi också fylla på oss själva.

Vi stöttar dig fullt ut till att stanna upp och börja värdesätta och prioritera din egen hälsa och ditt eget mående genom nya tankesätt. Dagarna bjuder på tänkvärda föreläsningar, samtal, reflektion och enkla stillhetsövningar i ett behagligt tempo. Några av övningarna görs om möjligt ute i naturen.

Under de här tre dagarna provar du enkla effektiva mentala verktyg som du sedan kommer kunna använda när du kommer tillbaka till vardagen. Effekterna av retreatet blir bland annat att du hittar ditt inre lugn, får betydligt lättare att hantera stressiga situationer och ännu lättare kan fokusera på det som gör att du mår bra. Det gör dessutom att du sedan med lätthet kan ge av ditt bästa jag till andra.

En av kvällarna finns möjlighet att vara med på ett enkelt Harmoni-yogapass som passar alla. Det här är en mycket avkopplande och stärkande stund för såväl kropp som sinne.

Retreatet ger dig den perfekta grunden för en tillvaro i harmoni och energi – både på jobbet och i livet i stort!

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett passande upplägg.