Stresshantering genom mental träning & tankens kraft

Föreläsning eller workshop

Stresshantering genom mental träning & tankens kraft

Allt fler börjar inse tankens kraft och det stora värdet av mental träning i olika former. Och under den här inspirerande föreläsningen blir det tydligare än någonsin! Du kommer få värdefull kunskap och nya stärkande perspektiv som hjälper dig att minska och hantera stress på ett lätt och skönt sätt.

Du får också veta hur du kan göra för att skifta tankemönster så att du på ett naturligt sätt kan behålla ditt inre lugn och dina goda känslor – oavsett omständigheter. Vi ger dig enkla effektiva verktyg för att må ännu bättre och medvetet skapa en tillvaro med betydligt mindre stress. De hjälper dig att få en betydligt större känsla av glädje och harmoni – både på jobbet och i livet i stort!

Efter föreläsningen har du en ovärderlig mental verktygslåda som du dagligen kan ha till hands när du vill och behöver. Flera av verktygen kostar dessutom ingen extra tid att använda utan du kan lätt väva in dem i din vardag.

Alla verktyg är mycket kraftfulla, men ett av dem sticker ut lite extra. Det är något som väldigt få känner till i Sverige idag och kallas för F-EFT. Det delar vi till vissa arbetsplatser som vill ligga i framkant inom området stresshantering & välmående.

För mer info och bokning – kontakta oss: Kontakt.