Raketen (för dig som vill mer)

För dig som vill mer!

Raketen

Vi kallar det här programmet för raketen för det kommer ge dig raketfart i din utveckling.

Det här programmet är för dig som är beredd att lägga tid på mental träning mellan våra träffar. När du gör det kommer du uppleva att ditt liv lyfter som en raket. Allt handlar om din vilja och insats. Det är precis som med armhävningar. Det räcker inte med att veta hur man gör du behöver även göra dom.

Vi är experter på mental träning och vet hur du kan träna på ett effektivt och strukturerat sätt vilket leder dig precis dit du vill. Vi ger dig kunskap, coaching, inspiration och verktygen sen är det du som gör jobbet. Om vi upptäcker tankeblockeringar så kommer vi under träffarna använda speciella tekniker för att ta bort dom, exempelvis EFT eller F-EFT.

Några exempel på varför du ska använda programmet ”Raketen”
Du vet vad du vill men du vet inte hur du ska komma dit. Du upplever att du sitter fast. Du är beredd att satsa på dig själv då kan vi hjälpa dig.

Du är idrottare och vill ta ett stort kliv i din prestation och du är beredd att göra ett mentalt jobb. Då kan vi hjälpa dig.

Du har hört talas om attraktionslagen men du upplever inte att den fungerar för dig. Är du beredd att göra saker på ett nytt sätt då kan vi hjälpa dig.

Du vill göra en stor förändring i ditt liv men du vågar inte. Då kan vi hjälpa dig.

Det här är ett högeffektivt program i mental träning som kräver en extra insats från dig. I gengäld kommer du snabbt belönas med stora framgångar i den riktning du önskar. Om du värderar dig själv och ditt liv så ta den här möjligheten till att skapa något helt fantastiskt.

Programmet är på 6 träffar och två timmar varje gång. Vi har 1-2 veckor mellan träffarna beroende på träningsupplägg för perioden. Du kommer få träningsprogram, dokumentation att läsa och jobba med, youtubefilmer att titta på och du kan under hela träningsperioden kontakta oss för frågor.

Om du tycker priset är för högt är det här programmet inget för dig. Det här är för dig som tycker att du och ditt liv är viktigt. Många människor lägger stora summor pengar på bilen, frisyren, huset eller på skönhet utan att fundera. Här handlar det om att du ska förändra ditt liv till något mycket bättre och det är förmodligen värt mer än alla yttre saker.

6000 kr (plus moms för företag) för 6 träffar, material och tillgång till oss under hela perioden. Våra möten sker antingen fysiskt på Rudegården i Matfors eller via messenger alternativt skype.

Vi jobbar med ett begränsat antal personer under samma period. När någon slutfört raketen finns plats för nya.

Raketen fungerar även att köra på grupper. Kravet är att alla i gruppen är beredd att göra ett mentalt jobb. Om gruppen enas mot ett och samma mål och utifrån det gör det mentala jobbet då skapas en enorm skaparkraft. Grupper som bara jobbar med det yttre kommer inte ha en chans att matcha den här kraften. Det kan handla om idrott eller arbetsgrupper det viktiga är att gruppen kan enas och känna för målet. Är du intresserad av ett sådant koncept så kommer vi ut till dig och kostnaden får du på offert. Om du är tveksam börja med en föreläsning.