Privat självledarskapsprogram

Transformation genom TankeCoaching för ledare

LEVA OCH LEDA – INIFRÅN OCH UT

Det här är en unik individanpassad process som hjälper dig som ledare till ett personligt paradigmskifte för att bli det bästa versionen av dig själv. Vi kommer identifiera och neutralisera de medvetna och undermedvetna begräsningarna som idag hindrar dig från att vara, göra och ha det du vill. Och du kommer bygga upp helt nya positiva tankemönster, sanningar och vanor för att superaccelerera i riktning mot dina mål – SAMTIDIGT som du mår riktigt bra på djupet.

Det här personliga TankeCoaching-programmet skapar stora verkliga förändringar där du både mår genuint bra på alla sätt – och skapar det du vill. det är inte meningen att vi ska behöva känna exempelvis stress, press och oro. Det är tankar som triggas och de är fullt möjliga att neutralisera, så att du kan känna äkta balans och styrka – oavsett yttre omständigheter. Nu får du nycklarna till att leva och leda inifrån och ut.

Under processen kommer du få mycket tydliga förklaringar till hur dina tankar påverkar ditt liv, ditt mående och dina resultat. Och du kommer får en perfekt blandningar av inspiration och verktyg av högsta klass, som ger dig kraft att skapa det just du vill åstadkomma med ditt program.

INNEHÅLL

Eftersom det här TankeCoaching-programmet anpassas till 100 procent efter dig och dina behov, så är innehållet dynamiskt. Väljer du det ordinarie programmet är du dock garanterad 10 timmar av privata transformations-sessioner, tankecoaching och mentorskap. Dessa timmar väljer du själv hur du vill fördela – från 5 till 10 tillfällen. Du kommer också få ett individuellt anpassat paket med olika verktyg, övningar och material i form av filmer, dokumentation och ljudfiler för mental omprogrammering.

MÖJLIGHET TILL SJÄLVSKATTNINGSTEST

Du som vill får också möjlighet att göra ett självskattningstest vid start och slut av programmet. Förutom dina inre upplevelser och dina fysiska upplevelser, så kan det ge dig en tydlig bild av din egen personliga utvecklingsresa.

EV. TILLÄGG: ”ATT LEDA ANDRA MED MENTALA TEKNIKER”

Du kommer kunna välja om du ska ägna hela programmet åt ditt eget självledarskap eller om du vill lägga till momenten ”Att leda andra genom TankeCoaching, coachande förhållningssätt och mentala tekniker”.

BOKA FRITT SAMTAL

Boka ett kostnadsfritt samtal för att får veta mer. Vi vet att programmet inte är för alla. Vid vårt samtal så bedömer vi tillsammans om det här är det bästa för dig. Det fria samtalet binder dig inte till att boka programmet. Maila till helene.telin@tankecoaching.se för att boka.