Personlig tankecoaching

Personlig TankeCoaching är ett värdefullt stärkande möte där allt fokus är på dig och din personliga utveckling. Bland annat får du övningar och kraftfulla verktyg så att du kan skapa den förändring som du vill ha i livet. Vi stämmer tillsammans av och använder de metoder som passar just dig bäst.

För dig som upplever stor känsla av stress/utmattning anpassar vi mötet med full hänsyn till det. Detta för att du på ett varsamt men ändå snabbt sätt ska hitta tillbaka till ditt naturliga välmående och din inre styrka.

Personlig TankeCoaching skiljer sig en hel del från “klassisk” coaching. Främst genom att vi i stort sätt alltid väver in utbildning i tankens kraft i samband med samtalet. Det blir en form av privatlektion i kombination med samtals-coaching där du lyfter dina egna tankar/utmaningar/önskningar. Det innebär att du får en tydligare förståelse för hur du kan skapa dina önskade förändringar.

Det bygger också på att du jobbar med sig själv efter mötet, genom att du använder de verktyg vi kommit fram till vid samtalet. Det gör att du kommer uppleva snabba tydliga effekter som håller över tid. Vi rekommenderar dig att boka ett personligt program på tre möten med ca 2 – 3 veckor mellan träffarna.