Personlig tankecoaching

Personlig TankeCoaching är ett effektivt stärkande möte där allt fokus är på dig. Den här coachingen skiljer sig från “klassisk” coaching. Det blir en form av privatutbildning i kombination med samtals-coaching där du lyfter dina egna tankar/utmaningar/önskningar. Det innebär att du får en tydligare förståelse för hur du kan skapa dina önskade förändringar.

Vi använder även energitekniker som EFT och F-EFT för att snabbt komma förbi hindrande undermedvetna program. Du kommer även kunna använda dessa tekniker själv efter våra coachmöten.

För dig som upplever stor känsla av stress/utmattning går vi extra varsamt fram men ändå ganska snabbt pga effektiva tekniker.

Privat TankeCoaching bygger på att du jobbar med dig själv efter mötet, du kommer få verktyg och övningar som hjälper dig vidare. Det innebär att du kommer uppleva snabba tydliga effekter som även håller över tid. Vi rekommenderar dig att boka ett personligt program på tre möten med ca 2 – 3 veckor mellan träffarna.

Längden på ett möte är vanligtvis en till två timmar. Du kan antingen komma till oss på Rudegården i Matfors eller så fungerar det lika bra att använda Google Meet.
Vi åker även ut till arbetsplatser och gör coachmöten.

EFT=Emotional Freedom Technique
F-EFT=FasterEFT är en kombination av EFT och NLP
NLP=Neuro Linguistic Programming