HeartPower

Kursprogram i tankemönster: ”HeartPower”

-Skapa verkliga förändringar – inifrån och ut-

[mc4wp_form id=”6822″]

Under det här transformerande programmet gör du en förändringsresa i din personliga utveckling där du medvetet börjar bygga upp nya tankemönster och vanor. Genom att göra det så faller du inte längre tillbaka i ”gamla hjulspår”. När du programmerat in nya tankemönster i ditt sinne så kommer du automatiskt börja tänka, känna och göra det du ärligt vill i hjärtat. Det vill säga, du börjar stärka din ”HeartPower” och börjar göra det du innerst inne redan vet. Under kurs-programmet ger vi dig genomgående stöd, verktyg och inspiration till att älska, respektera och värdesätta dig själv.

Vi blandar tydliga logiska förklaringar med expanderande energimässiga aspekter av hur sinnet och världen fungerar och hur vi skapar vår verklighet. Vi lever i en härlig men omtumlande tid av nya högvibrerande energier, uppvaknande och uppstigning. Det är en perfekt tid att kliva in i din fulla kraft och stråla ditt sanna jag.

För vem? För dig som är intresserad av din personliga utveckling och vill skapa verkliga förändringar – inifrån och ut. Dvs för dig som vill stärka din ”HeartPower”.
Datum: 4 feb, 25 feb, 25 mars och 22 april. Tid ca 9.30 – 17.00. Mellan varje delkurs jobbar du med enkla dagliga hemövningar och effektiva verktyg för att bygga upp nya tankemönster. Mellan varje delkurs ingår dessutom en valfri avstämning via mail eller telefon med någon av kursledarna.
Pris: 4800 kr (Går att delbetala 1200 kr per delkurs). Allt kursmaterial, fika och lunch ingår.
Plats: “Gamla skolan” hos Helena Hassel i Lönnånger, Harmånger.
Kursledare: Helene Spjut och Håkan Berggren, TankeCoaching
Antal och anmälan: Max 8 deltagare. Maila anmälan till hakan.berggren@tankecoaching.se