Expandera medvetande föreläsning

”EXPANDERA MEDVETANDE”
– Det händer nu –

Genom den här föreläsningen vill vi ge dig en övergripande beskrivning av uppvaknandet (Awakening) och uppstigningen till 5D (Ascension), samt de pågående avslöjandena (Disclosure) som många pratar om nu. Vi är på väg in i en helt ny fantastisk tid.

Den här föreläsningen riktar sig främst till dig som har ett nyfiket och öppet sinne, eftersom vi lyfter fram tankegångar som för många expanderar medvetandet. För den som inte känner till något sedan tidigare kan det upplevas utmanande och omtumlande. För den som känner till det här sedan tidigare kan det bli en skön bekräftelse, som ger en känsla av kraft och tillit. Ur det kaos många upplever i världen nu kommer något helt fantastiskt.

Du får ta del av intressant information som vi hittills inte kunnat läsa om i skolan. Det är inte heller något som i traditionell media tidigare valt att dela, men som nu äntligen börjar pysa ut där också. Vi lever i en härlig men omtumlande tid! Nu är det hög tid att dela de här tankarna med fler, eftersom det är något som berör alla. Vi ger dig inga definitiva sanningar, utan vår intention är att ge dig inspiration till att söka information själv och att känna in vad som känns rätt för dig.

Många gånger tror vi att ”lilla jag” inte kan påverka något. Men det är inte ”lilla jag”… vi har ALLA en ENORM SKAPANDEKRAFT som ligger slumrande, något som många inte tror finns. Väck den till liv och börjar använda den medvetet.

Delar av innehållet:

  • Så blir vi automatiskt programmerade & så skapar vi nya medvetna förändringar
  • Stora saker händer i världen bakom kulisserna
  • Inflödet av energier & frekvenshöjningar i universum
  • Så påverkar jag energi och höjer min frekvens
  • Från 3D till 5D
  • Nesara – Gesara
  • DU är värdefull – DU gör skillnad

Föreläsare: Helene Spjut och Håkan Berggren, TankeCoaching
Anmälan och pris: 250 kr (betalas på plats, kontant eller swish). Maila anmälan till hakan.berggren@tankecoaching.se
Tid: 18.00 – 21.00
När och var?
– Matfors: Datum kommer när media inte kan hålla emot längre. Plats Rudegåden/Matfors.