Dreamday

”Dreamday – lev ditt livssyfte”

En Dreamday är en inspirerande dag med fokus på att väcka upp din passion och inre styrka för att börja leva det liv du är menad att leva.

Under den här heldagskursen i personlig utveckling får du en tydlig förståelse för hur tankens kraft och attraktionslagen verkligen fungerar. Dessutom får du en verktygslåda med tekniker som kommer hjälpa dig dit du vill. Kanske känner du viss tveksamhet kring vad du innerst inne vill… Under dagen får du göra övningar som hjälper dig känna in vad som verkligen är viktigt för dig i livet. Börja väcka upp minnet av vad du är menad att göra. Öppna upp dig för att upptäcka den där magiska känslan som gör att just du känner passion, mening och energi i livet.

Just nu lever vi i en härlig men omtumlande tid av nya högvibrerande energier. Det är perfekt tid att kliva in i din fulla kraft och stråla ditt sanna jag. Därför lägger vi stort fokus på att väcka din inre glöd och personliga kraft för att komma igång och leva ditt livssyfte redan nu.

För vem? För dig som är intresserad av personlig utveckling och vill leva ditt liv med ännu mer passion, mening och energi.

Datum och tid: 6 maj kl. 9.30 – 17.00
Pris: 1000 kr Kursmaterial och fika ingår. (Lunch ingår inte.)
Kursledare: Helene Spjut och Håkan Berggren, TankeCoaching
Anmälan: Maila anmälan till hakan.berggren@tankecoaching.se
Plats: Rudegården, Rude 187, 864 91 Matfors