För er som jobbar med barn

För dig som jobbar med barn

En kommentar vi ofta får är att tankens kraft borde man få lära sig som barn. Därför erbjuder vi alla er som jobbar med barn inom tex förskola och grundskola eller andra barnverksamheter i första hand Medelpad och Hälsingland reducerat pris när ni bokar föreläsningar, workshops & utbildningar i TankeCoaching. Finns intressen på andra orter så hör av er. Vi vill ge så mycket vi kan. Ni har ett extremt viktigt jobb så låt inte rädsla för kostnaden hindra er. Vi löser det!

”Barn gör inte som vi säger, utan barn gör som vi gör”, är välbekanta ord. Så ju mer vi vuxna tar hand om oss själva på bästa sätt och börja leva mer inifrån och ut, desto mer av det ser barnen och tar efter. Det vill säga, när vi vuxna minskar vår egen stress, ser det positiva i tillvaron, håller självkänslan i form och bygger upp vårt inre lugn & vår inre styrka – så är det precis den värdefulla gåvan vi ger till våra barn. Det är både vi och barnen värda.

Vi är experter på vår passion som bland annat handlar om självkänsla, positivt tänkande, avslappning och inre välmående. Och vår uppgift är främst att jobba med er vuxna. Nu ger vi möjligheter till er som är experter på barn, så att ni får de bästa förutsättningarna att leva inifrån och ut. Förutom att ni kommer att ha nytta av det själva och i arbetsgruppen, så kommer ni i er tur ännu lättare ge samma sak till barnen. Dels genom att vara den förändring ni vill se. Men även genom att använda tanke-teknikerna och må-bra-verktygen tillsammans med barnen.

”Vi kan inte ge det vi inte har”. Därför behöver vi fylla på vår egen bägare så att vi har något att ge. Enligt våra värderingar är ni en av de allra viktigaste personalgrupperna att stötta och stärka, eftersom ni är de personer som gör det fantastiska jobbet att ta hand om barnen som är vår framtid.

Under alla år som vi föreläst och utbildat ledare och personal i arbetslivet så är en ständigt återkommande kommentar från deltagarna att ”Det här borde barnen få lära sig från att de är små!”  Och vi håller verkligen med om det. Så genom den här idén med att reducera priset kraftigt till dem som jobbar med barn, kommer dessutom fler barn ännu lättare få lära sig att bla välja stärkande tankar, vårda självkänslan och påverka sitt mående.

Boka föreläsning, workshop eller program?

(Foto unsplash.com)

Ni väljer själv formen och längden utifrån det som passar er bäst. Om ni vill så anpassar vi gärna innehållet utifrån era fokusområden och värdeord. Här är en kort beskrivning de olika varianterna:

Inspirationsföreläsning ”Mental träning för arbetslivet”:
Under en föreläsning på 60-120 minuter får ni på ett inspirerande och pedagogiskt sätt en förklaringsmodell till hur våra egna tankar påverkar vårt mående, vår självbild och det vi skapar i livet. Ni får också mentala verktyg för att verkligen boosta er själva och må riktig bra – inifrån och ut! Det här är enkla och mycket effektiva nycklar som ni direkt kan börja använda efter föreläsningen.

Workshops ”Mental träning för arbetslivet”:
En workshop (hel- eller halvdag) bygger på samma grund och innebär att ni i större utsträckning är med gör övningar och provar tekniker. Under en heldagsworkshop lägger vi oftast extra fokus på att hitta och uppnå ditt VILL. Efter en heldag med fokus på VILL kommer ni alla att ha skapat ett personligt värdedokument som blir en perfekt kickstart till att blir den du vill vara och skapa din önskade framtid. (Till vissa heldagsworkshops finns också möjlighet att välja tillval i form av exempelvis enkel yoga.)

Utbildningsprogram i TankeCoaching och självledarskap genom mental träning:
Utbildningsprogrammet går djupare och innebär att du själv gör en personlig utvecklingsresa där du bygger upp nya positiva tankemönster och beteenden som automatiskt gör att du kommer tänka, känna och göra på ett nytt sätt som du själv vill och mår bäst av. Under processen jobbar du bland annat med att stärka självkänsla & självförtroende, skapa en vana av regelbunden mental avslappning, bygga upp nya positiva tankemönster, lättare uppnå mål, olika tekniker för att rensa negativa tankar, lära dig leda andra med mentala tekniker mm. I programmet får du även coaching, hemövningar och material i form av skriftlig dokumentation och hemövningar.

Efter programmet kommer du dessutom kunna ge av din nya kunskap till barnen och andra i din omgivning. Du kommer lättare kunna stötta och guida dem i fokus, självkänsla, självförtroende, attityd, avslappning och olika enkla mentala verktyg att använda i vardagen.

Extra special – för föräldragrupper/föräldraråd:
Erbjudandet gäller även föräldragrupper som tex föräldraråd som vill anordna och bjuda till föreläsningen ”Tankens kraft – självkänsla och inre lugn för hela familjen”. Det innebär att även ni kan boka en föreläsningskväll till halva priset.

KONTAKTA OSS IDAG SÅ BERÄTTAR VI MER!
Helene och Håkan, TankeCoaching Utbildning

(Foto: AnnaMaria Andersson)