EFT

“Helt nya möjligheter med EFT”

Inspirationsföreläsning och heldagskurs

Vill du lära dig en metod som snabbt och enkelt öppnar upp för helt nya möjligheter?
Vill du släppa begränsningar och göra mer av det du vill?
Vill du komma över oro eller frustration?
Vill du kunna släppa fysisk värk?
Vill du attrahera mer pengar?

Vill du bli fri en fobi?

Vill du gå ner i vikt?
Vill du sova bättre?
Vill du även kunna hjälpa barn eller andra i din omgivning med ovanstående?

Om du svarar ja på någon av frågorna och är nyfiken på vad EFT kan ge dig så boka plats på inspirationsföreläsningen eller heldagskursen “Helt nya möjligheter med EFT”.

Under föreläsningskvällen berättar vi vad EFT och FasterEFT är och inspirerar till att du själv kan börja använda det för att ännu lättare skapa de förändringar du vill ha i livet. Det här hjälper dig med andra ord att med ännu större lätthet bemästra attraktionslagen. Under kursdagen går vi djupare och provar mer tillsammans. 

FasterEFT väver samman bland annat EFT, NLP samt andliga och vetenskapliga perspektiv på den enorma kraften i våra egna tankar. Du kommer får lära dig ett enkelt och kraftfullt sätt att knacka på meridianpunkter för att öppna upp för helt nya möjligheter i livet.

Välkommen!
//Helene och Håkan

Anmälan: Maila anmälan till hakan.berggren@tankecoaching.se genom att ange ditt namn + önskat datum och ort.

Inspirationsföreläsning

  • Matfors: Rudegården sönd. 13 maj kl.18:00-20:00
  • Östersund: Norra Gröngatan 6, söndag 20 maj kl. 18:00-20:00
  • Hudiksvall: Fritidsgården, Brandgaraget, Norra kyrkogatan, söndag 10 juni kl 18:00-20:00
  • Umeå: 28 aug, Plats kommer inom kort
  • Luleå: 29 aug, Plats kommer inom kort
  • Rudegården/Matfors: Vid efterfrågan sätter vi upp föreläsning under sommaren

Pris 200 kr 

Vill du att vi kommer till din ort för öppen föreläsning eller till din arbetsplats?

Vill du att vi kommer till din arbetsplats och håller föreläsningen? Eller vill du att vi kommer hem till dig för privat föreläsning med dina vänner? Eller har du kanske önskemål om att vi anordnar öppet evenemang på din ort? Kontakta oss så ser vi över möjligheterna.

Är du intresserad av en personlig EFT-session?

Boka personlig session med Helene eller Håkan. Antingen fysiskt på plats på Rudegården utanför Matfors eller via webben (Skype eller Messenger). Kontakta oss för bokning.

Vad är FasterEFT?

FasterEFT är en metod som utvecklats av Robert G. Smith efter många års studier av och arbeta med tusentals människor. Det är en samling av nya banbrytande tekniker och processer som integrerar de mest effektiva delarna i bland annat EFT, NLP, andlig förståelse, vetenskap och mental träning & tankens kraft.

FasterEFT är en stärkande, välgörande och logiskt metod som är lätt att förstå. Det kan snabbt förändra hur du tolkar och känner angående ditt förflutna, skifta dina negativa, begränsande, hindrande eller försvagade känslor och återställa din fysiska, mentala och emotionella hälsa. Faster EFT är lätt att lära sig och använda. 

Läs mer på fastereft.com.

 

Vad kan FasterEFT göra för dig?

Vad tror du det är som hindrar dig från att uppnå de förändringar du vill ha i ditt liv? Oavsett vad som verkar hindra dig, så finns det sätt att övervinna det.

Alla dina sk. problem – från fysiska, känslomässiga och mentala – till relationer och ekonomi, orsakas av undermedvetna program (övertygelser). Dina val, ditt beteende, din förmåga att kommunicera, din fysiska hälsa och så mycket mer, styrs av de övertygelser och vanor som hålls i den undermedvetna delen av ditt sinne.

För att förändra de resultat du upplever, behöver du ändra dessa övertygelser. Ändra undermedvetna program och du ändrar dina känslor och handlingar. Och när du ändrar dem så ändrar du ditt liv.

FasterEFT är utformad för att hjälpa dig att komma åt och ändra den ursprungliga orsaken till dina problem. Det gör att du kan arbeta med ditt undermedvetna för att snabbt och effektivt göra de förändringar du vill ha i ditt liv.

Vad är EFT (Emotional Freedom Technique)?

EFT är en kraftfull teknik som sprider sig över världen. En enkel beskrivning är att det är en form av akupressur som utförs genom att knacka på vissa energipunkter. Det är en skön, och väldigt effektiv metod som du enkelt kan lära dig själv och använda i vardagen. Vi har jobbat med den här metoden på oss själva i 10 år och på klienter på senare år. EFT fungerar för de flesta och du behöver inte tro utan bara göra. Det är ett superverktyg som du kan använda till det mesta när som helst. 

Många använder EFT för att snabbt uppnå känslomässig balans och en bättre fysisk och psykisk hälsa. EFT har visat sig vara en mycket effektiv metod för att släppa negativa känslor som bland annat oro, depression, frustration, posttraumatiskt stressyndrom, fobier och för att släppa smärta. EFT fungerar även till att förbättra prestationer och ekonomin eftersom problemet vanligtvis är energiblockeringar.

Mycket talar för att de flesta av våra problem skapats av negativa känslor vilket har gett en programmering i det undermedvetna som påverkar kroppens energisystem. EFT gör att den negativa laddningen och energin frigörs och bidrar till att kroppen släpper begränsande spänningar och blockeringar.

Var går gränsen för vad som är möjligt att förändra med EFT?

Finns ingen som vet, testa och utforska. Läs gärna mer om EFT på exempelvis The Tapping Solution eller på Gary Craigs sida. 

Vad säger forskning och undersökningar?

På de här länkarna kan du börja läsa vad forskningen idag säger om EFT: The Tapping Solution – science-research.

De vanligaste EFT-punkterna