TankeCoachande webbkurser för personlig utveckling

Välj den kurs som passar dig bäst. Några fördelar med webbkurser är att du kan själv välja både tid och plats när du vill logga in och genomföra dem. Investera i dig själv på ett smidigt och kraftfullt sätt för att må bättre och skapa ett gladare liv som du innerst inne vill ha!

ditt bästa jagWebbkursen Skapa ditt bästa jag

TC smycket_3_1”Skapa ditt bästa jag” är en transformativ kurs för dig som verkligen har bestämt dig för att stärka din självbild, hitta ditt ”vill” och bygga upp ditt mod! Det är inte för dig som vill att ”någon annan ska göra dina armhävningar åt dig”, utan för dig som är redo att byta ut dina gamla tankemönster och agera själv för att uppnå det du önskar. Den är för dig som kommer att investera lite tid dagligen för att skapa varaktig förändring till det bättre! 

Läs mer här om vad kursen handlar om…
Köp kursen enkelt här i webbshopen

Har du redan köpt kursen och vill logga in igen för att fortsätta – logga in via ”Mitt konto/mina kurser”.

Webbkurs i meditation

jag blundar_2”Webbkurs i meditation” är för dig som vill lära dig meditera och bygga upp vanan att meditera regelbundet. Med hjälp av övningarna coachar dig själv så att du får det till en ny rutin i din vardag. Det gör att du bland annat att hitta ditt inre lugn, få energin att flöda, öka din kreativitet och förbättra ditt fokus. Det här är en kurs som kommer att hjälpa dig att öka ditt välmående avsevärt på många områden!

- Läs mer här om vad kursen handlar om…
- Köp kursen enkelt här i webbshopen…

Har du redan köpt kursen och vill logga in igen för att fortsätta – logga in via ”Mitt konto/mina kurser”.

När du köper en webbkurs skickas en bekräftelse skickas till dig via e-post. Därefter är du inloggad och kan genomföra kursen i den takt du själv önskar.