Vill-dagar

hshbny17_8B - himmelHeldagskurs ”VILL-DAG”

Vill-dagen passar team eller chefsgrupper i alla yrkesområden. Den här heldagskursen riktar sig främst till arbetsplatser som vill öppna upp för en tillvaro med inre lugn, positivt fokus och mer glädje. Vill-dagen bjuder också på en värdefull verktygslåda att ta med såväl i arbetslivet – som i livet i stort.

Under en Vill-dag med TankeCoaching får ni hjälp att öppna upp för det ni verkligen vill. Dessutom lär ni er hur ni mentalt gör för att snabbt och lätt uppnå det ni bestämmer er för. När ni går hem för dagen har ni fått inspiration, ny kunskap och en värdefull verktygslåda med enkla effektiva mentala tekniker. Verktygen är ovärderliga nycklar för att:

-bemästra tankens kraft och stärka sitt självledarskap
-minska och hantera stress
-hitta och uppnå det ni verkligen vill

Under kursen väver vi in olika övningar för att hitta ”villet”. I slutet av dagen får ni dessutom skapa en unik värdehandling som kommer bli en inspirerande start i riktning mot önskad framtid. Extra fokus ligger på på att definiera och agera mot din perfekta hälsa och din perfekta arbetsdag. Den här heldagskursen ger er den perfekta grunden för stärka sitt självledarskap och må bättre – både på jobbet och i livet i stort!

Här kan du se några av dem som tidigare bokat ”Vill-dag”►

Vad har tidigare deltagare tyckt?

Utvärderingarna från tidigare Vill-dagar visar genomgående toppresultat. Några kommentarer från tidigare deltagare:

- Jag vill att kursen skulle vara längre.
- Det bästa har varit alla verktyg vi fått och mycket lärorikt.
- Mycket intressant, dagen har varit kanonbra.

- Jag känner mig harmonisk och trygg när jag går hem för dagen.
-Genomtänkt utbildning med mycket bra förklaringar, och inspirerade talare.
-Jag har fått många bra verktyg.
-En kurs alla borde få gå. Alla borde få hitta sitt vill.
-Väldigt inspirerande kurs och mycket som som jag kommer ta med mig vidare och sprida till andra. Meditationen var något jag verkligen behövde. Kommer fortsätta med det så ofta som möjligt.
-Den bästa kurs jag har gått på när det gäller hur man tänker. Jag har varit på några stycken…
-Denna kurs är så inspirerande och värdefull! Tacksam att jag fått varit med på er kurs.
-Jag har fått verktyg och en puff att ta ansvar för att styra mitt liv. Har aldrig mediterat medvetet tidigare och kommer att göra det nu.

Här kan du läsa om vad som hände när styrelsen i Gnarps ridklubb träffades för en VILL-dag ►

”GRUPP-VILL-DAG”

En ”Grupp-vill-dag” är en fortsättning på ”Vill-dag” eller ett ”TankeCoaching-program”. Läs mer om den här►

Vill-dag med ”Meditation & tankens kraft”

Under dagen tydliggör vi på ett inspirerande sätt hur tankens kraft verkligen fungerar (det vill säga hur attraktionslagen fungerar). Du kommer även få ta del av och lära dig några mycket kraftfulla verktyg för att du ska kunna skapa de förändringar du vill i ditt liv. Du blir dessutom guidad i några avkopplande och mycket stärkande meditationer. Meditationerna kommer hjälpa dig att lättare hitta ditt inre lugn, hantera stress, känna glädje i livet och verkligen bemästra tankens kraft.

Skillnaden mot övriga ”Vill-dagar” är att vi inte lägger tyngdpunkten på övningar kring att hitta ”villet” genom olika övningar. Huvudfokus ligger istället på att få kunskap och prova olika former av meditation/mental avslappning för att hitta ”villet” och stärka den egna skaparkraften. Dessutom går vi djupare i ämnet tankens kraft. Du får en tydlig förklaring kring att tankar i dess minsta beståndsdel är vibrerande energi på olika frekvenser. Därefter tydliggör vi hur det kan gynna just dig till att med större lätthet påverka ditt eget välmående.

I slutet av dagen har du fått en djupare förståelse för tankens kraft. Det bidrar i sin tur till ökad inspiration och kraft att börja agera för att må ännu bättre. Du har också fått en inblick i hur du enkelt kan utöva meditation för att på kort tid skapa stora positiva förändringar i din tillvaro. Kursen ger er den perfekta grunden för glädje och välmående i arbetslivet – och livet i stort!

Kontakta oss och boka nu.