Välkommen till ”TankeCoaching-resan”!

Kliv in i din fulla kraft, känn ditt inre lugn och skapa det du vill genom den unika och inspirerande TankeCoaching-programmet

happyhelene_mindre (2)Välkommen på en härlig “resa” – ett utbildnings-program – i mental träning och tankens kraft. Det här är en inspirerande färd i din personliga utveckling som både är avkopplande och mycket stärkande! Ungefär så här går den till.

Vi inleder den gemensamma “TankeCoaching-resan” med en rundtur i den mentala teknikparken. Här får du bland annat en genomgång i flera olika sätt att träna mentalt – något som ofta är mycket lättare än många tror! Du kommer dessutom att upptäcka att det inte heller behöver kosta tid.

Under den första etappen börjar var och en att lägga grunden för att bland annat hantera och minimera stress. Alla börjar nu med enkla och effektiva sätt att stärka sitt inre lugn och sitt positiva fokus. Samtliga på resan får nyckeln till att ta kommandot över sitt eget fordon och säkerställa att tanken alltid kommer vara påfylld.

Resan fortsätter sedan in på en sträcka där du kommer att upptäcka dina egna valda sanningar och övertygelser. Om man inte åkt på den här vägen tidigare så kan den vara lite gropig. Men du kan vara helt lugn. Vi kör försiktigt och du kommer omgående att få verktyg i världsklass som slätar ut vägen snabbt och smidigt. Det gör att du strax därefter kommer se en ny väg som viker av rakt in mot en självkänsla och ett självförtroende på topp.

hbny17_4 liten (2)Vid nästa stopp har vi kommit ungefär halvvägs. Vi är nu framme vid en mycket värdefull station: “VILL-platsen”. Där stannar vi till ett tag för att du i lugn och ro ska få hitta den väg du vill resa vidare på för att just du ska må så bra som möjligt. Med hjälp av nya perspektiv, specialverktyg och tips kommer du se vägar till platser du inte tidigare sett. Några av ställena hittar du med ren logik och tankeverksamhet. Andra ställen hittar du med hjärtat och känslan.

När du sedan åker vidare kommer du bland annat göra det tillsammans med en mental teknik som de mest framgångsrika människorna i världen använder… Vi rekommenderar att du fortsätter använda den tekniken under resten av färden. På så vis säkrar du upp att du kommer nå dit du vill, med minsta ansträngning och med stor precision. Nu är det du som har kommandot över den fortsatta färden!

Slutligen kommer vi fram till målet och där samlas vi alla åter igen. Vi har nu kommit till platsen som ger de sista avgörande nycklarna för optimalt välmående: Attityd och energi. Det är två nycklar som du kommer hitta mycket styrka och kraft i. Du kommer få en tydlig bild av att “det du sänder ut också kommer tillbaka”. Förutom att det hjälper dig att leda dig själv, så kommer du också att kunna leda andra genom mentala tekniker och tankegångar. Det här blir mycket avgörande för att skapa en tillvaro som är fylld till bredden av glädje, initiativ och motivation.

Om du vill veta mer så ring eller skriv till oss, alternativt boka en kostnadsfri presentation med oss, så får du veta hur just du kan göra för att åka den här resan.

Läs mer om programmet här►