Personlig TankeCoaching

bild anonns personlig coachingHar du en önskan om en förändring i ditt liv? Det kan handla om din hälsa, din livsuppgift eller något helt annat där du känner att du vill komma vidare. Vill du ha stöd och verktyg för att stärka självkänsla och självförtroende? Eller komma till bukt med stress eller negativa tankar som snurrar? Har du drömmar som du vill agera för att uppfylla?

Personlig TankeCoaching passar dig som vill hitta din inre styrka (ditt sanna jag). Du får enkla effektiva verktyg för att släppa begränsande övertygelser och istället bygga upp nya positiva tankemönster. Den öppnar upp för att skapa ditt eget önskade liv.

Kontakta någon av oss om du vill veta mer eller boka.

Helene Spjut 070-3186611, helene.spjut@tankecoaching.se
Håkan Berggren 070-2087766, hakan.berggren@tankecoaching.se

Du får även förslag på verktyg och/eller övningar för att stärka det vi plockat upp vid mötet. Det hjälper dig att skapa verkliga långsiktiga förändringar. ”Personlig TankeCoaching” är unikt och mycket kraftfullt.

Träffen är vanligtvis 1 – 2 timmar lång. Därefter har du en bra grund att jobba vidare själv med de övningar och verktyg du fått tillgång till. Efter mötet bedömer du själv om du vill gå vidare och boka en uppföljning.

  • Vill du träffas personligen så kommer du till oss på Rudegården, Matfors (utanför Sundsvall).
  • Passar det inte dig att vi ses så finns även möjlighet till Privat TankeCoaching via Skype.
  • Bokar du via din arbetsgivare kan det även finnas möjlighet att vi kommer till dig på arbetsplatsen.

Personlig TankeCoaching för glädje, mening och energi i livet. //Helene och Håkan