Föreläsningar

Föreläsning ”Mental träning för arbetslivet”

Gör som många andra och boka den uppskattade föreläsningen ”Mental träning för arbetslivet”. Den passar utmärkt som stärkande inspirations-kick och tankeväckare – både till den mindre arbetsplatsträffen och till den större konferensen. Föreläsningen är också perfekt för arbetsplatser i förändring.

Många blir allt mer medvetna om att mental träning i olika former är minst lika viktigt som fysisk träning om man vill må på topp och prestera på topp. Under den här föreläsningen får du kunskap i tankens kraft och den ger dig inspiration att börja skapa positiv förändring redan nu. Vi ger dig ovärderliga nycklar till att må ännu bättre och medvetet skapa önskade resultat.

Under föreläsningen öppnar vi också den på värdefulla verktygslådan med effektiva mentala tekniker. De bidrar bland annat till att:

  • minska och hantera stress
  • bygga upp nya positiva tankemönster och
  • känna mer glädje och välmående i arbetslivet – och livet i stort!

Teknikerna är enkla, vilket gör att alla direkt kan börja använda dem. Dessutom kan du lätt väva in de flesta av dem i din vardag. Det gör att alla kan träna mentalt utan att det kostar tid.

Kommentarer från tidigare deltagare:

Inspirerande föreläsning som jag verkligen rekommenderar. Fick idéer och verktyg som jag kommer använda.
Tydligt och klart framfört. Intressant och mycket tankeväckande… TACK!
Otroligt bra – Helt rätt nivå, bra balans, proffsigt, ”lättsamt”/konkret.
Jordnära, genuina och kunniga föreläsare, inga ”kostymnissar”.
Suveränt! Tänker börja praktisera ”framtidstänket” NU!
Avslappningen var fantastisk.

Vi har andra inspirationsföreläsningar

Vi har många olika föreläsningar med olika inriktning och djup. Några av dessa är ”Att leda med mentala tekniker”, ”Attraktionslagen & energi”, ”Meditation & tankens kraft” och ”Expandera Medvetande”. Kontakta oss så ser vi till att ni får den föreläsning som passar bäst utifrån era önskemål.

 

Söker du en öppen föreläsning?

De öppna föreläsningar vi erbjuder just nu hittar du under Öppna event.