Personlig TankeCoaching

Personlig TankeCoaching

Personlig TankeCoaching är ett värdefullt stärkande möte där allt fokus är på dig och din personliga utveckling. Bland annat får du övningar och kraftfulla verktyg så att du kan skapa den förändring som just du vill ha i livet. Vi stämmer tillsammans av och använder de metoder som passar just dig bäst (mental träning, attraktionslagen, EFT (”knackningsmetoden”), meditation, vägledning eller något annat.) Om du har önskemål om att lära dig och jobba med någon speciell metoderna så ange det när du bokar.

Personlig TankeCoaching är skiljer sig en hel del från ”klassisk” coaching. Främst genom att vi i stort sätt alltid väver in utbildning i tankens kraft i samband med samtalet. Det blir en form av privatlektion i kombination med samtals-coaching där du lyfter dina egna tankar/utmaningar/önskningar. Det innebär att du som klient får en tydligare förståelse för hur du kan skapa de förändringar du själv vill ha.

Det bygger också på att du jobbar med sig själv efter mötet, genom att använda något av verktygen som vi valt ut vid samtalet. Det gör att det bli snabba tydliga effekter.

Boka genom att maila önskemål om dag och tid till Helene eller Håkan. Möte sker på på plats hos TankeCoaching på Rudegården, via Skype eller via mail. Välj det som passar dig bäst.

Hej då stress, oro, irritation. Välkommen glädje, hälsa, självkänsla, självförtroende, framgång, energi, balans & inre styrka.