Personlig TankeCoaching

Coachande privatlektion

Ge dig själv en värdefull stund där allt fokus är på dig och din personliga utveckling. Bland annat får du övningar och verktyg så att du kan skapa den förändring som just du vill ha i livet. Vi stämmer tillsammans av och använder de metoder som passar just dig bäst (mental träning, attraktionslagen, EFT (”knackningsmetoden”), meditation, vägledning eller något annat.) Om du har önskemål om att lära dig och jobba med någon speciell metoderna så ange det när du bokar.

Efter lektionen har du en bra grund att själv jobba vidare med de övningar och verktyg du fått. Mötet tar en till två timmar och efteråt bedömer du själv om du vill gå vidare och boka en uppföljning.

Du bokar genom att maila önskemål om dag och tid. Berätta kortfattat vad du vill ha hjälp med. Möte med Helene sker på på plats hos TankeCoaching på Rudegården. Möte med Håkan kan även ske via Skype.

Det här är en unik stund, bara för dig! Ge dig själv nycklar till att skapa mer glädje, harmoni och magi i ditt liv. Det är du värd.