Öppna event

Kommande öppna event med TankeCoaching

Nästa kursdag är i Ånge närmare bestämt Östby bygdegård den 7 juli kl 10. Läs mer här!

Heldagskurs: Transformation genom F-EFT

Heldagskurser på olika orter. Få fördjupad kunskap och lär dig olika sätt att använda den här magiska metoden för att må riktigt bra och lättare attrahera det du vill i livet. Tillsammans fokuserar vi på att transformera det du vill förändra! Ta chansen och inspireras till något som gör skillnad.

Flera olika orter och datum under sommaren. Närmast i tid är Ånge 7/7 och Hudiksvall 8/7.

Föreläsning: Helt nya möjligheter med EFT

Inspirationsföreläsningar på olika orter. Lär dig olika sätt att använda den här magiska metoden för att må riktigt bra och lättare attrahera det du vill i livet. Nu är finns datum satta. Ta chansen och inspireras till något som gör skillnad.

-Rudegården/Vattjom 13 maj kl 18-20
-Östersund 20 maj kl 18-20
-Hudiksvall 10 juni kl 18-20
-Umeå 28 aug kl 18-20
-Luleå 29 aug kl 18-20

Övriga föreläsningar

Vi har ännu inte satt nya datum för dessa föreläsningar.  Håll koll på sidan  eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du veta när det är dags. Vill du att vi kommer till dig eller din ort och föreläser så kontakta oss och ge förslag eller önskemål.

Expandera Medvetande: Det här är en föreläsning som ger dig en övergripande beskrivning av uppvaknandet (Awakening) och uppstigningen till 5D – Ascension, samt de pågående avslöjandena – Disclosure. En föreläsning som väcker upp men som också inspirerar dig att att plocka fram din styrka till att ”vara den förändringar du vill se”. 

Tankens kraft – 7 nycklar: Under den här föreläsningen får du kunskap i tankens kraft och den ger dig inspiration att börja skapa positiv förändring redan nu. Vi ger dig ovärderliga nycklar till att må ännu bättre och medvetet skapa önskade resultat. Under föreläsningen öppnar vi på den värdefulla verktygslådan med effektiva mentala tekniker. De hjälper dig bland annat att minska och hantera stress, bygga upp nya positiva tankemönster och känna mer glädje och välmående i livet.

Personlig TankeCoaching – en unik stund bara för dig

Vill du veta vad en personlig TankeCoaching-session skulle kunna göra för dig? Läs mer på länken eller maila till Helene eller Håkan. Det är lätt att snabbt får tid för dig som vill boka. 

Personlig TankeCoaching

Boka föreläsning till din arbetsplats – välinvesterat!

Vi har inspirerat och hjälpt flera tusen personer på olika arbetsplatser i landet. Och vi kommer gärna till er också för att inspirera och hjälpa ledare och medarbetare. Vi lär er hur enkelt tankens kraft fungerar och hur ni lätt kan göra för att snabbt må bättre och uppnå det ni vill.

Föreläsning Mental träning för arbetslivet