Öppna event

Kommande öppna event med Helene och Håkan

Håll koll på sidan för vi lägger löpande ut fler på olika orter i landet.

Harmonikväll ”Stillhet, yoga och personlig utveckling”, Rudegården 25 januari:
En avkopplande och återhämtande kväll för dig som vill hitta ditt inre lugn. Du är den viktigaste personen i ditt liv. Och vad är viktigare än att mår bra? Ge dig själv en ljuvlig kväll att stanna upp och landa i olika former av stillhetsövningar. Det är du värd. Fullbokad! Ny Harmonikväll inbokad i mars.

Kursprogram i tankemönster ”HeartPower”, Harmånger start 4 februari:
Ett öppet kursprogram för dig som är intresserad av din personliga utveckling och vill skapa verkliga förändringar – inifrån och ut. Programmera in nya tankemönster i ditt sinne och du kommer automatiskt börja tänka, känna och göra det du ärligt vill i hjärtat. Det är HeartPower! Finns platser kvar. Boka nu.

Föreläsning ”Expandera medvetande”, Östersund 11 februari + Matfors 12 april:
En föreläsning som ger dig en övergripande beskrivning av uppvaknandet (Awakening) och uppstigningen till 5D (Ascension), samt de pågående avslöjandena (Disclosure).

Heldagskurs ”Dreamday – lev ditt livssyfte”, Östersund 11 mars, Matfors 6 maj:
En inspirerande dag med fokus på att väcka upp din passion och inre styrka för att börja leva det liv du är menad att leva.

Personlig TankeCoaching

Personlig TankeCoaching: Det här är en unik stund bara för dig. En privatlektion där vi under cirka två timmar fokuserar på det just du vill och behöver allra mest.

Kommande öppna event med externa föreläsare

Vadå?! AstroNumerologi?! med Fredrik Rosenqvist. 18 februari, Matfors:
Föreläsningen ger dig inblick och kunskap om vad AstroNumerologi är. Hur man kan använda det i det på livets alla aspekter och vad för information man kan få via livsverktyget.