Öppen inspirationskurs

”Ett magiskt 2018 genom attraktionslagen & intuition”

vi två skuleKom och var med på en inspirerande kursdag där du med hjälp av attraktionslagen kickar igång ditt bästa år hittills! Under dagen varvar vi föreläsning med olika former av intuitionsövningar.  Höj din vibration, locka fram det du innerst inne vill och bli en mästare på att manifestera.

Många har hört talas om den och många tror att det är bara att tänka så händer det. För en del fungerar det så men för många andra finns det djupare orsaker som hindrar dem från att nå sin önskan… Attraktionslagen är en universell lag som enkelt förklarat innebär att det du sänder ut kommer tillbaka. När du lär dig använda attraktionslagen på ett medvetet sätt kommer du veta hur du gör för att förverkliga dina drömmar så att du får ett liv med ännu mer glädje, mening och energi.

Allt och alla är energi och det vi drar till oss (dvs det vi attraherar) är det som matchar den frekvens vi själva har. Så vill du uppnå och uppleva andra saker i livet (beträffande hälsa, ekonomi, relationer, arbete eller annat) så är det din egen frekvens du behöver förändra. Alla tankar du har skickar signaler, så för att få det du önskar behöver du först och främst veta vad du vill. Vanligtvis fokuserar vi på det vi inte vill och på avsaknaden av det vi önskar. Det är ungefär samma sak som att ställa in radion på P1 fastän man vill höra P3. Förändra din frekvens och manifestera det du önskar.

Vi kan alla få det vi önskar. Det är meningen att livet ska vara roligt!

För vem? För dig som vill ha en djupare förståelse för tankens kraft och skapa ett magiskt bra 2018!
Datum: Sönd. 14 januari 2018. Tid ca 9.30 – ca 16.30.
Pris: 1000 kr. Material och fika ingår (medtag egen lunch). OBS, Early Bird-pris! 25 % rabatt om du bokar före nyårsafton 2017 (750 kr).
Plats: Rudegården, Matfors (fd Rude skola, adress Rude 187.)
Kursledare: Helene Spjut och Håkan Berggren, TankeCoaching
Antal och anmälan: Maila anmälan till Håkan Berggren.

Har du frågor eller funderingar så kontakta oss så berättar vi mer.

Helene, helene.spjut@tankecoaching.se, 070-318 66 11
Håkan, hakan.berggren@tankecoaching.se, 070-208 77 66