Vad gör oss unika?

hshbny17_7 minstVi på TankeCoaching Utbildning heter Helene Spjut och Håkan Berggren och vi erbjuder föreläsningar och kurser i vårt expertområde tankens kraft. Vi vänder oss till företag, kommuner, landsting och statliga verk.

På TankeCoaching Utbildning jobbar vi främst med personlig utveckling i grupp på arbetsplatser. Det passar perfekt för er som vill stärka självledarskapet, komma ur stress, bygga upp positiva tankemönster och lättare fokusera på möjligheter. Vi hjälper er att hitta ”villet” och glädjen för att verkligen må på topp och uppnå bättre resultat.

Ring oss och boka en presentation för dig och din ledningsgrupp, så ger vi er en inspirerande genomgång som visar vad TankeCoaching är och hur det skulle gynna just er.

Kontakta oss idag så får du veta mer! Fråga gärna våra kunder också så får du deras syn på TankeCoaching.

Vad gör oss unika? Så här säger våra deltagare och kunder:

  1. TankeCoaching känns helt nytt och är inte likt någon annan kurs i personlig utveckling. Det blir verkligen positiv förändring på ett behagligt sätt.
  2. TankeCoaching är så mycket mer än bara mindfulness eller positivt tänkande. Det var inte alls flummigt utan tvärt om – hur tydligt som helst.
  3. Helene och Håkan är jordnära och genuina , inga ”kostymnissar”. De är samspelta och kompletterar varandra jättebra.
  4. Helene och Håkan är pedagogiska, kunniga och inspirerande.

… Och så här säger vi själva:

 1. Vi gör inga personlighetsanalyser där man stoppar in personer i rutor utan fokus ligger helt och fullt på på vem du vill vara. Det är inte heller några obekväma moment som exempelvis redovisningar eller rollspel. Med TankeCoaching får man istället hitta sig själv på ett tryggt och inspirerande sätt. Utbildningarna bygger fullt ut på att du utvecklas, blir mentalt starkare och mår bättre både under och efter utbildningen! 
 2. Vi brinner för vårt expertområde och tar in ny kunskap varje dag. Vi lever dessutom som vi lär, vilket innebär att vi själva har byggt upp vanor av att använda de tekniker vi lär ut.
 3. Vi är stolta och glada över att ha skapat en modell som tydligt kan beskriva för alla hur tankens kraft fungerar, vilket bidrar till hög motivation hos deltagarna.
 4. Vi har gjort mentala träningsprogram som våra tidigare kursdeltagare kan intyga fungerar. Programmen är framtagna utifrån den främsta forskningen i världen inom mental träning.
 5. Vi lägger stor vikt vid att lära deltagarna olika sätt att träna mentalt – utan att det kostar tid! Den verktygslåda vi lär ut innehåller flera av de mest effektiva mentala teknikerna i världen.
 6. Vi tycker och tror att det viktigaste som finns är att må bra. Därför ingår det i våra arbetsdagar att vi tar hand om oss själva på bästa sätt. Vi tränar, vilar och har roligt – alla dagar i veckan!

Vilka är Håkan och Helene?

hbporträtt17litenAtt svara på frågan vem är jag är inte helt enkel. Vi svarar sällan den vi verkligen är utan vi svarar den vi har programmerats att bli. Jag är inte samma person idag som jag varit tidigare. En sanning som växt fram för mig är att vårt sanna jag är det vi innerst inne brinner för. Jag brinner för mental utveckling och att söka sanningar som hjälper mig istället för sanningar som begränsar mig. Det här har ändrat mig totalt som människa.

Idag är jag mycket mer den jag verkligen är än tidigare. I mitt tidigare liv trodde jag att jag var en it och telekom expert vilket jag inte alls är och har aldrig varit. Jag är en person som vill utmana mina egna tankar och sanningar för att må så bra som jag bara kan. Jag är även en människa som vill utmana dina tankar och vara den du verkligen är. För mig blir det mer och mer sant att vi alla går i en totalt kontrollerat och programmerad värld som inte stödjer att vi ska vara den vi verkligen är. Jag älskar att dela såna här tankar med andra likasinnande människor så knyt gärna kontakt med mig via sociala medier om du tycker, tänker och känner på liknande sätt.

//Håkan
hakan.berggren@tankecoaching.se
070-208 77 66
(CV)  Linkedin

licmt2_

hsny17_2litenMitt namn är Helene och jag går ”all in” i att göra det jag brinner för. Jag älskar verkligen allt som har med personlig utveckling att göra och jag mår som allra bäst när jag också får dela med mig av det till andra. Min passion är att  inspirera och hjälpa människor att verkligen leva ett liv där de på alla sätt mår på topp.

Jag har en övertygelse att vi alla har en enastående potential inom oss själva. Mitt ”vill” är att väcka upp och boosta den hos alla som vill. Jag triggas också positivt av att träffa nya människor. Så oavsett om du vill boka något eller om du bara vill dela lite tankar så är du välkommen att ringa eller skriva till mig när du vill.

//Helene
helene.spjut@tankecoaching.se
070-318 66 11
(Linkedin)