Kontakt

hbny17_3 liten400Håkan Berggren
hakan.berggren@tankecoaching.se
070-208 77 66

Passionerad, pedagogisk och glad TankeCoach med djup kunskap i området tankens kraft. Älskar att väcka människor. Har ett starkt “vill” att sprida kunskap om hur vi är programmerade. Brinner för att få människor att börja agera för att skapa värdefulla förändringar i livet.

“Jag ser fram emot att du hör av dig! Har du funderingar på hur du skulle vilja använda TankeCoaching så bolla det med mig. Du får förresten höra av dig med andra funderingar också. Använd mailen eller telefon – ta det som passar dig bäst.”

hsny17_2 liten400Helene Spjut
helene.spjut@tankecoaching.se
070-318 66 11

Inspirerande, spontan och empatisk TankeCoach som njuter av att följa “flowet”. Har ett starkt “vill” att få människor att inse att de har en obegränsad potential att skapa det de önskar. Har också intentionen att få alla deltagare att känna att de är fantastiska, unika och värdefulla precis som de är! Att dela med sig av verktyg och tekniker är en av de roligaste delarna med jobbet.

“Jag blir alltid glad av mail och telefonsamtal, så ring mig gärna om du vill boka eller veta mer om TankeCoaching. Eller hör av dig om du har något annat på hjärtat!”

Adress:
TankeCoaching
Rude 187 A
864 91 Matfors

TankeCoaching innehar F-skattsedel
Bankgiro 746-0553